Nokverlegging én dakkapel geplaatst aan de Westenholte in Zwolle

Geplaatst door op 16 maart 2020 07:07

ZWOLLE - Aan de Klaproosweg (Westenholte) in Zwolle was ons team vorige week actief. Dit was weer typisch zo'n klus waarbij de kwaliteiten van Brouwer Dakkapellen helemaal tot zijn recht kwam: we hebben hier een nokverlegging én een dakkapel geplaatst!

Vooraf heeft Benno Huiskamp van Brouwer Dakkapellen eerst het voorbereidende werk gedaan. Van offerte tot vergunningaanvraag en van inmeten tot bestellen van alle materialen: daar komt veel bij kijken. Daarna zijn zowel de nokverlegging als het dakkapel prefab door onze vakmensen in onze professionele werkplaats gemaakt. Op die manier ervaart de klant zo weinig mogelijk overlast én kan ons team veiliger en efficiënter werken.

Op de dag van plaatsing heeft ons team eerst een gat gezaagd in het dak. Een behoorlijk groot gat: de nokverlegging en het dakkapel sloten op elkaar aan. Uiteraard zijn aan de buitenzijde alle dakpannen weer aangelegd en alles netjes afgewerkt. De klant zorgt voor de verdere binnenafwerking. Weer een geslaagd project! En u ziet het: Brouwer Dakkapellen gaat de uitdaging graag aan! 

WhatsApp Image 2020-03-11 at 19.09.33 (4)