Kunststof kozijnen en dakkapel geplaatst in Amersfoort

Geplaatst door op 13 juni 2019 08:03

AMERSFOORT - In Amersfoort heeft het Brouwer Dakkapellen team in de afgelopen week een prachtige klus uitgevoerd. We hebben hier diverse timmerwerkzaamheden uitgevoerd. Alle kozijnen op de bovenverdieping zijn vervangen voor kunststof kozijnen. Ook het kozijn in de kopgevel is vervangen. Boven dit kopgevelkozijn heeft ons team de hele punt geïsoleerd en dichtgezet met kunststof rabat delen. 

Het oude dakkapel aan de achterzijde is verwijderd en vervangen voor een grotere nieuwe versie van kunststof. Ook aan de voorzijde van de woning is een kunststof dakkapel geplaatst, beide zijn prefab in onze werkplaats gemaakt. De aannemer zal de verdere binnenafwerking van de dakkapellen voor zijn rekening nemen. De dakkapellen zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken en er zijn insectenhorren meegeleverd. Zo heeft de klant veel meer ruimte én licht op de bovenverdieping, beter geïsoleerd en het is nog onderhoudsarm ook.

U ziet het, Brouwer Dakkapellen doet méér dan dakkapellen. Wij denken mee vanaf het begin. En ook in het meedenken in de mooiste en duurzaamste oplossing bent u bij Brouwer Dakkapellen op de juiste plek. Maak kennis met ons! 

IMG-20190529-WA0016
IMG-20190529-WA0013