Een nieuw dakkapel in 1 dag!

Geplaatst door op 09 november 2014 23:00 , in Actueel, Dakkapel

ZWOLLE - Ruimtegebrek kan een belangrijke reden zijn om te verhuizen. Maar wat als verhuizen geen optie is? Brouwer Dakkapellen in Zwolle biedt in veel gevallen de ideale oplossing: een dakkapel die in slechts één dag gerealiseerd kan worden.

De in Oldebroek woonachtige Benno Huiskamp begon in 2004 zijn bedrijf in dakkapellen. In een krappe tien jaar tijd heeft Brouwer Dakkapellen een goede naam opgebouwd in de ruime omgeving van Zwolle.,,Bij ons staat de wens van de klant centraal," benadrukt Huiskamp. ,,Al onze dakkapellen worden op maat gemaakt en in één endag geplaatst. Wij werken vakkundig en snel en aan het eind van de dag ziet uw huis er uit alsof we er niet geweest zijn. Op de nieuwe dakkapel na dan."

Benno Huiskamp

Een dakkapel is de ideale oplossing als u kampt met ruimtegebrek in uw woning, als u een zolder heeft waar u niet kunt staan of als een kamer bijvoorbeeld te weinig licht binnen krijgt. De mogelijkheden zijn legio, zowel qua afmetingen als qua materiaal en kleur. ,,Ik kom altijd eerst vrijblijvend langs om de wens van de klant te inventariseren en te kijken of ik er invulling aan kan geven," legt Huiskamp zijn werkwijze uit. ,,Er is heel veel mogelijk. Zo kunnen we een dakkapel plaatsen van onderhoudsarm kunststofmateriaal, maar ook van hout, zink of zelfs met rieten dak. Ook het aantal en soort ramen is variabel, evenals het hang- en sluitwerk. Indien de klant dat wil, kan hij de binnen afwerking van de dakkapel zelf doen, maar uiteraard kunnen wij ook het gehele project van a tot z verzorgen." Via de Brouwer Dakkapellen Checklist die u op de website van Brouwer Dakkapellen kunt vinden, kunt u heel handig bepalen welke dakkapel het beste bij uw situatie en wensen past.

Soms is er een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel. Indien dit het geval is, vraagt Brouwer Dakkapellen deze aan. Naast het plaatsen van dakkapellen is Brouwer Dakkapellen tevens gespecialiseerd in nokverhoging en nokverlegging. Hiermee creëert u een compleet nieuwe leefruimte met een zee aan licht. Op de website van het bedrijf ziet u hier voorbeelden van. Zowel dakkapel als nokverhoging kunt u een 'finishing touch' geven met bijvoorbeeld rolluiken, insectenhorren of screens waarvoor u ook bij Brouwer Dakkapellen aan het juiste adres bent.

Twijfelt u of uw woning geschikt is voor een dakkapel of nokverhoging? Neem contact op met BennoHuiskamp en hij komt vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken. Op dit moment kunt u profiteren van het lage BTW tarief van 6% geldig op arbeidskosten. 

U vindt Brouwer Dakkapellen aan Telfordstraat 31in Zwolle (Industrieterrein Marslanden). Telefoon: 038 - 337 65 40 . Website: www.brouwerdakkapellen.nl

(Bron: Veluweland, http://veluweland.nl/lokaal/ondernemend/een_nieuwe_dakkapel_in_n_dag_2658966.html#.VGEsPvSG9UE)