Dakkapel geplaatst in Epe

Geplaatst door op 02 mei 2019 10:11

EPE - In een bosrijke omgeving in Epe heeft het Brouwer Dakkapellen een prachtig dakkapel geplaatst, geheel in stijl en kleur van de woning. Dit dakkapel is van de buitenzijde compleet bekleed met de houtnerf folie van kunststof materiaal.

Eerst heeft ons team het oude dakkapel verwijderd en afgevoerd. Daarna heeft ons team voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van het nieuwe dakkapel. Het nieuwe dakkapel is onderhoudsarm en van kunststof geproduceerd. Er is een prachtige zinkel kraallijst en een zinken afvoerpijp toegepast om geheel in stijl van deze prachtige woning te blijven. 

Bij deze klant hebben wij het oude dakkapel verwijderd en een nieuwe onderhoudsarme kunststof dakkapel terug geplaatst. De binnenzijde van het dakkapel wordt verder door de klant afgewerkt. Naast dit dakkapel heeft het Brouwer Dakkapellen team ook het oude dakraam vervangen voor een nieuwe KeyLite tuimelvenster. 

De oude dakkapel en tuimelvenster is door Brouwer Dakkapellen afgevoerd. Ook hier was het weer een geslaagd project en een tevreden klant. Ook interesse? Bel ons en wij adviseren u graag!


IMG-20190423-WA0007