Dakkapel geplaatst aan de Middachtemarke in Zwolle

Geplaatst door op 03 december 2019 08:14

ZWOLLE - Aan de Middachtemarke in Zwolle heeft ons team deze week een dakkapel geplaatst. Hierdoor is de 2e verdieping nog groter geworden dan hij al was. Ook de lichtinval is enorm toegenomen: er is ook een tuimelvenster geplaatst. Zo komt er van 2 kanten licht binnen op deze verdieping. De eigenaar heeft op deze manier veel mogelijkheden qua indeling en inrichting van deze ruimte. 

Het dakkapel is zo breed mogelijk vergunningsvrij geplaatst: aan beide zijden 50 cm speling. Daardoor ontstaat er een groot dakkapel met 5 ramen, waarvan 2 met een ventilatierooster en 3 draaikiepramen. Daarnaast heeft ons team het dakkapel van binnen afgewerkt, insectenhorren meegeleverd en een verduisterend gordijn voor het tuimelvenster geplaatst. 

De klant zal de verdere afwerking van de verdieping voor zijn rekening nemen. Uiteraard heeft ons Brouwer Dakkapellen team wel al het afval meegenomen en de woning netjes achtergelaten. Na het prefabriceren in onze professionele werkplaats stond het dakkapel er in 1 dag weer op. Nieuwsgierig? Bel Benno eens en laat u informeren over de mogelijkheden! 

IMG-20191127-WA0011