Dakkapel én nokverhoging geplaatst aan de Cederlaan in Zwolle

Geplaatst door op 06 mei 2019 13:48

ZWOLLE - In de wijk Berkum in Zwolle aan de Cederlaan heeft het Brouwer Dakkapellen team een bijzonder project afgerond. We hebben op deze woning een nokverhoging aan de ene zijde en een dakkapel aan de andere zijde geplaatst. Een project die door een goede uitvoering en voorbereiding zorgt voor een tevreden klant!

Vanaf de vergunningaanvraag heeft Brouwer Dakkapellen dit voor de klant verzorgt. Deze nokverlegging en het dakkapel zijn casco geplaatst, de klant zal zelf de binnenafwerking voor zijn rekening nemen. Er zijn screens gemonteerd met een ritssluiting. Deze is door middel van een app op de smartphone te bedienen, gemakkelijk en comfortabel! Voor de draaikiepramen zijn insectenhorren meegeleverd. 

Zowel de nokverlegging op het achterdak en het dakkapel op het voordak zijn geheel in stijl van de woning prefab gefabriceerd in onze eigen werkplaatst. Hierdoor kunnen wij de nokverlegging en het dakkapel van A tot Z secuur en vakkundig afwerken, voordat het geplaatst wordt. Dat geeft u veel meer kwaliteit, zekerheid en veiligheid, plus veel minder 'gedoe' om het huis. Ook een nokverlegging of dakkapel in uw stijl? Of allebei? Bel Benno Huiskamp eens voor vrijblijvend advies! 

Eindresultaat voorzijde
IMG-20190420-WA0003