Brouwer Dakkapellen plaatst 12,5 meter breed dakkapel in Oldebroek

Geplaatst door op 25 april 2019 18:57

OLDEBROEK -  aan de Stationsweg in Oldebroek heeft het Brouwer Dakkapellen team deze week een dakkapel geplaatst van 12,5 meter breed. Deze kwam op de achterzijde van de woning.

Het gehele dakkapel is prefab in onze professionele werkplaats in Zwolle in elkaar gezet. Vervolgens is het vervoerd en gehesen door Stouwdam Kraan- en bergingsbedrijf (http://www.stouwdamberging.nl), dit is onze vaste partner voor het hijswerk van onze dakkapellen.

In verband met de veiligheid heeft Brouwer Dakkapellen in samenspraak met de beleidsmedewerkers van de Gemeente Oldebroek de weg voor de woning half laten afzetten en verkeersregelaars ingehuurd die zorgen voor een goede doorstroming van het verkeer tijdens de hijsklus.

Dit imposante dakkapel is uitgerust met 4 kozijnen, inclusief 4 draairamen. Daarin zijn 4 elektrische rolluiken gemonteerd die met een afstandbediening open en dicht kunnen. Het hele dakkapel is met kunststof Volkern bekleed. De aannemer waar wij deze klus voor hebben gedaan werkt de binnenzijde verder af.

Voor ons is het niet snel te groot, te veel of te uitdagend. Integendeel: Brouwer Dakkapellen gaat uw uitdaging graag aan! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel Benno Huiskamp eens, u zult verrast staan van de mogelijkheden! 


5