Klantervaringen

Brouwer Dakkapellen: ook voor uw kunststof kozijnen!

Geplaatst door op 20 mei 2019 10:38

HULSHORST - Aan de Harderwijkerweg in Hulshorst heeft het Brouwer Dakkapellen team kunststof kozijnen geplaatst. Twee kozijnen, een deur en een schuifpui, alles volledig van kunststof.

De kozijnen zijn van de buitenzijde niet van hout te onderscheiden. De kunststof fabricage is inmiddels zo geavanceerd dat er een houtnerf folie en een rechte las kan toegepast worden. Zo lijkt het net hout. Alleen dit heeft veel meer voordelen:

- Onderhoudsvrij
- Beter geïsoleerd
- Duurzaam
- Brandveiliger, Kunststof kozijnen zijn gemaakt van brandvertragend materiaal, in tegenstelling tot houten kozijnen

Kortom: kunststof kozijnen plaatsen is zeker het overdenken waard! Brouwer Dakkapellen heeft de leveranciers, de kennis en expertise en kan u hierover vrijblijvend adviseren. Bel Benno eens en ontdek de oneindige mogelijkheden! 

Opnames (2)

Lees verder


2 dakkapellen geplaatst aan de Keppelmarke in Zwolle

Geplaatst door op 14 mei 2019 09:10

ZWOLLE - aan de Keppelmarke in Zwolle was ons team afgelopen week actief. Twee prachtige dakkapellen zijn er op deze woning geplaatst, aan de voor- en aan de achterzijde. Beide dakkapellen zijn helemaal in stijl van de woning prefab gefabriceerd in onze geavanceerde werkplaats.

De dakkapellen zijn voorzien van rolluiken die in de overstek zijn gemonteerd. Als afdeklijst is er een zinken kraallijst gemonteerd. Na het plaatsen van deze dakkapellen hebben de timmermannen van Brouwer Dakkapellen 2 slaapkamers gerealiseerd met een deur en geïsoleerde wanden.

U ziet het: verhuizen is niet altijd nodig. Uitbreiden van uw huidige woning is ook een optie! En wij doen dat duurzaam, met oog voor detail en laten u niet met het afval achter. Nieuwsgierig geworden?Bel Brouwer Dakkapellen voor een vrijblijvende offerte! 

20190503_102328

Lees verder


2 dakkapellen geplaatst aan de Krijtenbergstraat in Stadshagen

Geplaatst door op 09 mei 2019 12:38

ZWOLLE (Stadshagen) - In de wijk Stadshagen in Zwolle aan de Krijtenbergstraat heeft het Brouwer Dakkapellen team 2 dakkapellen geplaatst. Deze 2 dakkapellen zijn geheel in stijl van de woning geplaatst.

De 2 dakkapellen heeft ons team casco op de woningen geplaatst. De aannemer gaat de binnenafwerking verder voor zijn rekening nemen en gaat verder een zolderverbouwing bij deze woning uitvoeren. De dakpannen die overbleven door het gat in het dak hebben we op verzoek van de klant achter gelaten. De rest van het afval is uiteraard wel door Brouwer Dakkapellen afgevoerd.

Deze 2 dakkapellen zijn wel afgeleverd met rolluiken en zijn helemaal voorzien van kunststof duurzame bekleding en kunststof kozijnen. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Waag er eens een telefoontje aan. Let maar eens op wat voor proffesioneel advies u krijgt! 

IMG-20190508-WA0052

Lees verder


Dakkapel én nokverhoging geplaatst aan de Cederlaan in Zwolle

Geplaatst door op 06 mei 2019 15:48

ZWOLLE - In de wijk Berkum in Zwolle aan de Cederlaan heeft het Brouwer Dakkapellen team een bijzonder project afgerond. We hebben op deze woning een nokverhoging aan de ene zijde en een dakkapel aan de andere zijde geplaatst. Een project die door een goede uitvoering en voorbereiding zorgt voor een tevreden klant!

Vanaf de vergunningaanvraag heeft Brouwer Dakkapellen dit voor de klant verzorgt. Deze nokverlegging en het dakkapel zijn casco geplaatst, de klant zal zelf de binnenafwerking voor zijn rekening nemen. Er zijn screens gemonteerd met een ritssluiting. Deze is door middel van een app op de smartphone te bedienen, gemakkelijk en comfortabel! Voor de draaikiepramen zijn insectenhorren meegeleverd. 

Zowel de nokverlegging op het achterdak en het dakkapel op het voordak zijn geheel in stijl van de woning prefab gefabriceerd in onze eigen werkplaatst. Hierdoor kunnen wij de nokverlegging en het dakkapel van A tot Z secuur en vakkundig afwerken, voordat het geplaatst wordt. Dat geeft u veel meer kwaliteit, zekerheid en veiligheid, plus veel minder 'gedoe' om het huis. Ook een nokverlegging of dakkapel in uw stijl? Of allebei? Bel Benno Huiskamp eens voor vrijblijvend advies! 

Lees verder


Dakkapel geplaatst in Oldebroek aan de Zuiderzeestraatweg

Geplaatst door op 03 mei 2019 08:08

OLDEBROEK - In Oldebroek heeft Brouwer Dakkapellen in de afgelopen week een dakkapel geplaatst aan de Zuiderzeestraatweg. Dit dakkapel moest geheel in stijl van het oude dakkapel gemaakt worden, maar dan van onderhoudsarm materiaal.  En laten wij daar nou net specialist in zijn.

In dit nieuwe dakkapel is een rolluik in de overstek gemonteerd, kunststof kozijnen geplaatst, kunststof materiaal als boeidelen en Keralit zijwangen: een duurzaam en onderhoudsarm dakkapel die jaren mee kan!

De eigenaar van deze woning heeft het dakkapel zelf aan de binnenzijde verder afgewerkt. Brouwer Dakkapellen heeft ook dit dakkapel in 1 dag geplaatst en al het afval meegenomen. Wilt u ook meer ruimte, meer licht en meer waarde van uw huis? Bel Benno eens op 06 - 21 28 01 09!


Lees verder


Dakkapel geplaatst in Epe

Geplaatst door op 02 mei 2019 10:11

IMG-20190423-WA0007

EPE - In een bosrijke omgeving in Epe heeft het Brouwer Dakkapellen een prachtig dakkapel geplaatst, geheel in stijl en kleur van de woning. Dit dakkapel is van de buitenzijde compleet bekleed met de houtnerf folie van kunststof materiaal.

Eerst heeft ons team het oude dakkapel verwijderd en afgevoerd. Daarna heeft ons team voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van het nieuwe dakkapel. Het nieuwe dakkapel is onderhoudsarm en van kunststof geproduceerd. Er is een prachtige zinkel kraallijst en een zinken afvoerpijp toegepast om geheel in stijl van deze prachtige woning te blijven. 

Bij deze klant hebben wij het oude dakkapel verwijderd en een nieuwe onderhoudsarme kunststof dakkapel terug geplaatst. De binnenzijde van het dakkapel wordt verder door de klant afgewerkt. Naast dit dakkapel heeft het Brouwer Dakkapellen team ook het oude dakraam vervangen voor een nieuwe KeyLite tuimelvenster. 

De oude dakkapel en tuimelvenster is door Brouwer Dakkapellen afgevoerd. Ook hier was het weer een geslaagd project en een tevreden klant. Ook interesse? Bel ons en wij adviseren u graag!


Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst 12,5 meter breed dakkapel in Oldebroek

Geplaatst door op 25 april 2019 18:57

5

OLDEBROEK -  aan de Stationsweg in Oldebroek heeft het Brouwer Dakkapellen team deze week een dakkapel geplaatst van 12,5 meter breed. Deze kwam op de achterzijde van de woning.

Het gehele dakkapel is prefab in onze professionele werkplaats in Zwolle in elkaar gezet. Vervolgens is het vervoerd en gehesen door Stouwdam Kraan- en bergingsbedrijf (http://www.stouwdamberging.nl), dit is onze vaste partner voor het hijswerk van onze dakkapellen.

In verband met de veiligheid heeft Brouwer Dakkapellen in samenspraak met de beleidsmedewerkers van de Gemeente Oldebroek de weg voor de woning half laten afzetten en verkeersregelaars ingehuurd die zorgen voor een goede doorstroming van het verkeer tijdens de hijsklus.

Dit imposante dakkapel is uitgerust met 4 kozijnen, inclusief 4 draairamen. Daarin zijn 4 elektrische rolluiken gemonteerd die met een afstandbediening open en dicht kunnen. Het hele dakkapel is met kunststof Volkern bekleed. De aannemer waar wij deze klus voor hebben gedaan werkt de binnenzijde verder af.

Voor ons is het niet snel te groot, te veel of te uitdagend. Integendeel: Brouwer Dakkapellen gaat uw uitdaging graag aan! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel Benno Huiskamp eens, u zult verrast staan van de mogelijkheden! 


Lees verder


Dakkapel geplaatst in Olst op de Boskamp

Geplaatst door op 17 april 2019 11:22

IMG-20190410-WA0013

OLST - In Olst aan de Boskamp heeft Brouwer Dakkapellen deze week een dakkapel geplaatst. Dit was een uitdagend project, die succesvol is afgerond door ons team.

Eerst hebben wij een steiger geplaatst en alle dakpannen van de woning verwijderd. Vervolgens is al het asbest gesaneerd door een professioneel bedrijf die daarvoor gecertificeerd is. Daarna heeft Brouwer Dakkapellen er nieuwe panlatten en tengels met damp open doek aangebracht. Tevens hebben we hier een dakkapel geplaatst. Voorzien van kunststof kozijnen en onderhoudsvrije materialen. 

Daarnaast heeft Brouwer Dakkapellen een vaste trap geplaatst. De oude sparing waar de vlizo trap zat is door ons dichtgezet. Op deze manier heeft de klant een complete verdieping erbij met een vaste trap en veel licht en beloopbare ruimtes! Ook een dakkapel? Bel ons en laat u vrijblijvend adviseren! 

Lees verder