Klantervaringen

3 dakkapellen geplaatst aan de Tjariet in Zwolle

Geplaatst door op 26 maart 2019 09:17

ZWOLLE - Aan de Tjariet in Zwolle heeft Brouwer Dakkapellen een serie van 3 dakkapellen geplaatst. Deze dakkapellen zijn op 2 woningen naast elkaar geplaatst. De buren waren eensgezind;-)

De 2 witte dakkapellen zijn op de 1e woning geplaatst en worden van binnen verder afgewerkt door de aannemer die de klant zelf heeft ingeschakeld. Het 3e dakkapel, bij de buurman, wordt door de klant zelf afgewerkt. Alle 3 de dakkapellen zijn voorzien van een goede isolatie, kunststof kozijnen, draaikiepramen en ventilatieroosters. 

Uiteraard heeft ons team ook hier al het afval meegenomen en de werkplek schoon achtergelaten. Heeft u ook belangstelling voor een dakkapel? En misschien uw buurman- of vrouw ook? Bel ons. U zult verstelt staan van de mogelijkheden en de ruimte die wij creëren!

IMG-20190319-WA0016

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Tichelmeesterlaan in Zwolle

Geplaatst door op 25 maart 2019 17:26

ZWOLLE - Aan de Tichelmeesterlaan in Zwolle was Brouwer Dakkapellen afgelopen vrijdag actief. Hier heeft ons team eerst het oude dakkapel verwijderd en een mooie nieuwe erop gezet.

Het oude dakkapel hebben we eraf gehesen en afgevoerd voor de klant. Op die manier laten wij de klant niet met afval achter. Het nieuwe dakkapel wat geplaatst is, is door Brouwer Dakkapellen helemaal prefab gemaakt: het meeste werk gebeurd in onze geavanceerde werkplaats. Op die manier kunnen wij de klant een hogere kwaliteit en minder overlast bezorgen. Twee vliegen in 1 klap dus!

Dit dakkapel is voorzien van ventilatierooster en 3 draaikiep ramen. Daarnaast hebben onze vakmannen de binnenafwerking van het dakkapel voor hun rekening genomen. Heeft u ook een oud dakkapel op uw dak? Of nog helemaal geen dakkapel? Bel ons eens voor advies! 

Lees verder


3 dakkapellen geplaatst in Hattem

Geplaatst door op 14 maart 2019 12:26

IMG-20190312-WA0003

HATTEMERBROEK - in Hattemerbroek aan de Oudeweg heeft Brouwer Dakkapellen 3 dakkapellen op 1 woning geplaatst. Een uitdagend project waarbij de klant er een complete verdieping met heel veel ruimte en licht heeft bij gekregen!

Er zijn op deze woning 2 dakkapellen geplaatst van 210 cm breed en dakkapel van 1250 cm breed. Een behoorlijke klus! De dakkapellen zijn van alle gemakken en van een mooie uitstraling voorzien. De dakkapellen zijn bijvoorbeeld voorzien van rolluiken die je kunt bedienen met een app op je telefoon. De stijl van de dakkapellen is geheel in stijl van de rest van de woning, zoals de roedes in de ramen. 

Ook hier heeft Brouwer Dakkapellen de vergunning geregeld, al het afval afgevoerd en een veel groter huis achtergelaten. De dakkapellen zijn gehesen door ons vaste kraanbedrijf Stouwdam uit Oldebroek. De binnenafwerking van de dakkapellen neemt de klant zelf voor zijn rekening.

Nieuwsgierig wat er allemaal bij uw woning kan? Laat u informeren door Brouwer Dakkapellen! Wij adviseren u graag!

Lees verder


2 dakkapellen geplaatst in Deventer

Geplaatst door op 09 maart 2019 09:09

DEVENTER - aan de Jan Wilsstraat heeft Brouwer Dakkapellen in de afgelopen week 2 dakkapellen geplaatst. Hierbij hebben wij een enorme ruimte gecreëerd waardoor de klant een groter en waardevoller huis heeft.

Eerst heeft ons team de oude dakramen verwijderd en afgevoerd via de door ons bestelde hijskraan. De dakkapellen die er daarna op zijn geplaatst zijn van binnen afgewerkt met gipsplaten en de tussenwand is dichtgezet met Ytong blokken. In de draaikiepramen van deze dakkapellen zijn insectenhorren geplaatst. Zo kan de klant 's zomers lekker de ramen open doen zonder zich zorgen te maken over binnenvliegende insecten.

Brouwer Dakkapellen ontzorgt u graag van het begin tot het eind. Van de vergunningsaanvraag tot en met het afvoeren van het afval. Bel Benno Huiskamp van Brouwer Dakkapellen eens en laat u vrijblijvend informeren!

IMG-20190305-WA0006

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Wilgenhof in Hattem

Geplaatst door op 04 maart 2019 16:48

HATTEM - Vlakbij Zwolle, aan de Wilgenhof in Hattem, heeft Brouwer Dakkapellen een prachtig kunststof dakkapel geplaatst, geheel in stijl van de woning.

Het dakkapel is voorzien van 2 rolluiken en van binnen hebben onze timmermannen het dakkapel afgewerkt met gipsplaten. Op deze manier hoeft de klant alleen nog de afwerking qua schilderwerk te doen en hebben ze een hoop meer beloopbare meters, meer licht en meer ruimte! 

Uiteraard heeft ook hier ons team al het afval meegenomen wat door middel van een hijskraan uit de woning werd gehesen. Op deze wijze hoeven wij niet met alle materialen en al het afval door de woning heen en heeft de klant er zo min mogelijk last van.

Benieuwd wat wij bij uw woning kunnen en welke mogelijkheden er zijn? Bel ons eens voor vrijblijvend advies!

IMG-20190227-WA0007

Lees verder


2 dakkapellen geplaatst in IJsselmuiden

Geplaatst door op 01 maart 2019 09:42

IJSSELMUIDEN - Aan de Graspieper in IJsselmuiden was het Brouwer Dakkapellen team deze week actief met het plaatsen van 2 dakkapellen, nadat we eerst het oude dakkapel hebben verwijderd. Nieuwer, duurzamer en mooier zijn ze geworden! 

Beide dakkapellen zijn voorzien van rolluiken. De materialen die de aannemer nodig heeft voor de complete zolderverbouwing hebben de mensen van Brouwer Dakkapellen op de verdieping geplaatst. Daarnaast is al het afval afgevoerd door het Brouwer Dakkapellen team. 

Door deze klus is de bovenverdieping duurzamer, mooier, nieuwer, groter en lichter geworden! Alleen maar voordelen. Wilt u dat ook? Vraag eens een vrijblijvende offerte aan, wij gaan graag het gesprek met u aan over de mogelijkheden!

Lees verder


Opnieuw een tevreden klant in Stadshagen

Geplaatst door op 23 februari 2019 13:03

ZWOLLE - opnieuw hebben wij deze week een dakkapel geplaatst in de wijk Stadshagen, in Zwolle. Dit keer aan de Bandijklaan. Hier hebben we een strak dakkapel geplaatst, volledig naar wens van de klant en in stijl van de woning.

Dit strakke dakkapel past goed bij de architectuur van de rest van het huis. Het dakkapel is uitgerust met een antraciet gekleurd rolluik en er zijn insectenhorren geplaatst. 

De binnenzijde van het dakkapel en de rest van de verdieping hebben de timmermannen van Brouwer Dakkapellen ook afgetimmerd. Hier hebben we geisoleerde binnenwanden en deuren geplaatst. In de geplaatste wanden zijn contactdozen en stopcontacten weggewerkt. Het dakraam in het achterdakvlak is verlegd naar het voordekvlak. 

Uiteraard hebben de mensen van Brouwer Dakkapellen al het afval meegenomen en een tevreden klant achtergelaten. Nieuwsgierig geworden? Bel ons eens voor gratis advies!

IMG-20190221-WA0007

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Tolhekstraat (Stadshagen)

Geplaatst door op 19 februari 2019 16:39

ZWOLLE - aan de Tolhekstraat in de wijk Stadshagen in Zwolle heeft het Brouwer Dakkapellen team vandaag een dakkapel geplaatst. Dit dakkapel is van binnen netjes afgetimmerd met gipsplaten en verder afgewerkt. 

Zo hebben onze timmermannen een knieschot een geïsoleerde tussenwand geplaatst. Op deze wijze zijn er meerdere ruimtes ontstaan op de 2e verdieping van deze woning, wat zorgt voor meer licht en ruimte! In de overstek van het dakkapel hebben we rolluiken gemonteerd en uiteraard heeft Brouwer Dakkapellen al het afval meegenomen.

Weer een tevreden klant! Bent u de volgende? Bel Brouwer Dakkapellen eens en laat u adviseren over de oneindige mogelijkheden die er zijn om snel meer ruimte en licht te creëren!

Lees verder