Klantervaringen

Dakkapel geplaatst aan de Damstraat in Zwolle

Geplaatst door op 30 oktober 2018 10:01

IMG-20181026-WA0013

ZWOLLE - Een woning aan de Damstraat in Zwolle is sinds vorige week een dakkapel rijker. Naast het plaatsen van een prachtig afgewerkt dakkapel hebben we hier de volledige bovenverdieping opnieuw ingericht. 

Door geïsoleerde wanden te plaatsen met 2 deuren zijn er 2 ruime en geïsoleerde slaapkamers met veel licht ontstaan. Daarnaast is de zolder opnieuw ingericht wat betreft de elektra (stopcontacten, verlichting, enz.) en is er een extra radiator door Brouwer Dakkapellen geplaatst. 

U ziet het: ons werk blijft maatwerk. Van A tot Z denken wij graag met u mee in de beste oplossing! Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek en wie weet heeft u binnenkort ook meer licht, meer beloopbare ruimtes, meer slaapkamers en meer woontevredenheid! 

Lees verder


Derde dakkapel geplaatst aan de Prinses Beatrixlaan in Zwolle

Geplaatst door op 23 oktober 2018 20:34

ZWOLLE - Aan de Prinses Beatrixlaan in Zwolle heeft Brouwer Dakkapellen alweer een dakkapel geplaatst: de derde! Ook dit dakkapel is volledig prefab gebouwd en in stijl van de woning ontworpen. 

Dit dakkapel is casco geplaatst, de klant voorziet het dakkapel zelf van binnenaftimmering en werkt de zolderverdieping verder af. Wel heeft Brouwer Dakkapellen het dakkapel afgewerkt met ventilatieroosters, insectenhorren en er zijn rolluiken in de overstek gemonteerd door onze vakmensen. 

In het voordak heeft Brouwer Dakkapellen 2 tuimelvensters gemonteerd en afgewerkt. Ook deze 2 tuimelvensters zijn voorzien van insectenhorren. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Zoals u inmiddels weet denkt Benno Huiskamp van Brouwer Dakkapellen graag met u mee! Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

20181018_161230

Lees verder


2 dakkapellen geplaatst aan de Glanerbeek in Zwolle

Geplaatst door op 16 oktober 2018 16:54

ZWOLLE - In Zwolle aan de Glanerbeek heeft Brouwer Dakkapellen 2 dakkapellen geplaatst. Een aan de voorzijde en een aan de achterzijde van de betreffende woning! Het dakkapel aan de achterzijde van de woning is tussen twee bestaande dakkapellen in geplaatst, deze heeft Brouwer Dakkapellen volgens de wens van de klant in dezelfde kleur uitgevoerd als de dakkapellen ernaast. 

Het dakkapel aan de voorzijde is voorzien van rolluiken en insectenhorren. Uiteraard heeft Brouwer Dakkapellen alle benodigde vergunningen geregeld, het afval meegenomen en alles prefab gebouwd. U ziet het: Brouwer Dakkapellen levert graag maatwerk, wij doen niet aan 'standaard dakkapellen'. Houdt u ook niet van standaard? Heeft u graag een dakkapel 'op maat' die duurzaam is geïsoleerd en in 1 dag geplaatst?

Bel Brouwer Dakkapellen eens voor een vrijblijvend adviesgesprek. U zult verrast zijn over de mogelijkheden die we te bieden hebben! 


IMG-20181012-WA0000

Lees verder


Dakkapel van 9 meter geplaatst aan de Prinses Beatrixlaan in Wezep

Geplaatst door op 16 oktober 2018 08:30

WEZEP - Brouwer Dakkapellen was vorige week actief in Wezep, dichtbij huis dus. Daar hebben we een (bijna 9 meter breed) dakkapel geplaatst aan de Prinses Beatrixlaan in Wezep. 

Dit dakkapel is over drie ruimtes geplaatst. Twee slaapkamers en over een badkamer. Het was ook niet zomaar een dakkapel: om precies te zijn 897 cm breed! Weet u wat dat betekent?
- meer beloopbare ruimtes (grotere gebruiksoppervlakte)
- meer licht
- meerwaarde voor je huis
- snel meer ruimte creëren zonder wekenlang in een verbouwing te wonen
- beter en meer uitzicht vanuit de slaapkamers en de badkamer
- weinig onderhoud: hij is tenslotte van kunststof

Ook de binnenafwerking is door de vakmensen van Brouwer Dakkapellen gedaan. Wij ontzorgen u van A tot Z. Van vergunning tot oplevering. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel vrijblijvend Benno Huiskamp eens en laat u informeren over de mogelijkheden op uw woning! 

IMG-20181010-WA0015

Lees verder


Brouwer Dakkapellen weer actief in Stadshagen

Geplaatst door op 01 oktober 2018 10:20

IMG-20180925-WA0001

 ZWOLLE (Stadshagen) - Brouwer Dakkapellen was de afgelopen week weer actief in de wijk Stadshagen in Zwolle. Hier hebben wij een dakkapel geplaatst aan de Slotenhagenstraat. 

De dakkapel is geplaatst op een nieuwe woning, nog onbewoond dus. De binnen afwerking is door de vakmannen van Brouwer Dakkapellen gedaan, het knieschot is verplaatst en de vloer is door ons aangesmeerd. Spotjes zijn door de klant aangeleverd en ook door Brouwer Dakkapellen gemonteerd. De dakkapel heeft geen overstek en is voorzien van een terugliggend kunststof kozijn. Dit past helemaal bij de stijl van de woning!

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Wilt u graag een dakkapel, maar dan wel 1 die helemaal in de stijl van uw huis is gemaakt? In 1 dag meer ruimte en meer licht? Bel ons eens, er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

 


Lees verder


Dakkapel van bijna 9 meter breed in Raalte geplaatst

Geplaatst door op 21 september 2018 08:44

RAALTE - Aan de Rutenberg in Raalte heeft Brouwer Dakkapellen een dakkapel van bijna 9 meter breed geplaatst: 8,73 meter breed om precies te zijn. Ook dit enorme dakkapel hebben de vakmannen van Brouwer Dakkapellen in 1 dag geplaatst!

Het dakkapel is volledig voorzien van kunststof kozijnen en keralit delen aan de zijwangen en voorzijde van het dakkapel. Daarnaast zijn er 3 handbediende rolluiken geplaatst. 

Om het dakkapel te plaatsen heeft Brouwer Dakkapellen 2 dakramen verlegd naar het andere dakvlak. De binnenafwerking van het dakkapel gaat de klant zelf verzorgen. 

Benieuwd hoe we uw huis een stuk groter kunnen maken? Wilt u meer daglicht op de 2e verdieping en een hogere waarde van uw huis? Mail of bel Benno Huiskamp eens. Hij adviseert u graag!

IMG-20180919-WA0000

Lees verder


Brouwer Dakkapellen actief op de Schapenmarkt

Geplaatst door op 14 september 2018 09:00

OLDEBROEK - Afgelopen woensdag was het Schapenmarkt in Oldebroek. Een jaarlijkse gezellige markt die bezocht wordt door duizenden bezoekers. Brouwer Dakkapellen was hier ook aanwezig! En we stonden er met een heel speciaal dakkapel: Eentje die de volgende dag een straat verderop (Bloemstraat Oldebroek) werd geplaatst. 

Dit dakkapel is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, insectenhorren en ventilatieroosters! Uiteraard heeft Brouwer Dakkapellen al het afval afgevoerd, de binnenzijde van het dakkapel werkt de klant verder zelf af.

Op de Schapenmarkt hebben we weer veel positieve en potentiële klanten gesproken! De klant aan de Bloemstraat was zeer tevreden en de samenwerking verliep weer top! 

Benieuwd wat Brouwer Dakkapellen voor u kan doen? Bel Benno eens! Hij adviseert u graag! 


IMG-20180912-WA0000

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Brinckerinckstraat in Deventer

Geplaatst door op 28 augustus 2018 15:10

DEVENTER - Aan de Brinckerinckstraat in Deventer (in de Zwolse Wijk, vlakbij de IJssel) heeft Brouwer Dakkapellen een prachtig dakkapel geplaatst. Het is de tweede dakkapel die wij hebben gemonteerd en geplaatst voor deze klant.

Er zijn rolluiken gemonteerd in de overstek en het dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen: duurzaam en onderhoudsvrij. De binnenafwerking wordt door de klant zelf verzorgd. 

Ook bij dit dakkapel werd kraanverhuurbedrijf Stouwdam ingeschakeld voor het hijswerk. Een partner waar we vast mee samenwerken. Uiteraard hebben we het afval weer meegenomen en is alles in 1 dag gerealiseerd!

IMG-20180825-WA0005

Lees verder