Klantervaringen

Dakkapel geplaatst aan de Rietbergmate in Zwolle

Geplaatst door op 16 januari 2019 16:37

ZWOLLE - Deze week was Brouwer Dakkapellen weer in Zwolle actief, dit keer aan de Rietbergmate. We hebben hier het oude dakkapel verwijderd en een spiksplinternieuw dakkapel daarvoor teruggeplaatst.

Ook het oude dakraam is vervangen voor een prachtig nieuw uitzet-tuimelvenster. Brouwer Dakkapellen heeft ook deze klant volledig ontzorgt: binnenafwerking is door onze timmerlieden gedaan, rolluiken hebben we in de overstek van dit nieuwe dakkapel gemonteerd, vooraf hebben we de vergunningaanvraag verzorgt, enzovoorts.

Weer een tevreden klant. Ook deze klant koos voor meer licht, meer ruimte, meer duurzaamheid en meerwaarde voor hun woning! Wij komen u graag overtuigen, nodig ons eens uit!

IMG-20190115-WA0008

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Giesbeek in de AA-landen

Geplaatst door op 18 december 2018 11:39

ZWOLLE - Aan de Giesbeek in Zwolle heeft Brouwer Dakkapellen deze week weer een tevreden klant achtergelaten. Hier hebben we een prachtig dakkapel geplaatst, helemaal in stijl van de woning. 

Het hele project van A tot Z heeft Brouwer Dakkapellen geregeld voor de klant. Afval afvoeren, binnenzijde aftimmeren, knieschotten plaatsen en wanden plaatsen. Wij ontzorgen de klant graag!

Benieuwd wat Brouwer Dakkapellen voor u kan doen? Een dakkapel op uw woning levert niet alleen meerwaarde van uw huis op, maar ook nog eens veel meer beloopbare ruimte én licht. Bel gerust Benno eens voor een vrijblijvende afspraak!


IMG-20181211-WA0002

Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst 2 dakkapellen in Stadshagen

Geplaatst door op 17 december 2018 18:26

ZWOLLE - In Zwolle in de wijk Stadshagen heeft Brouwer Dakkapellen vorige week 2 dakkapellen geplaatst. Dit keer aan het Twistvlietpad.

Deze 2 dakkapellen passen helemaal bij de stijl van de woning: de juiste kleuren en materialen zijn hier gebruikt! Daarnaast zijn de dakkapellen voorzien van elektrische rolluiken. Uiteraard heeft ook hier Brouwer Dakkapellen de klus in 1 dag geklaard. Al het afval is door onze vakmannen meegenomen.

We lieten een tevreden klant achter, die zelf de verdere binnenafwerking en aftimmering voor zijn rekening neemt. Benieuwd of een dakkapel op uw woning past en hoeveel extra ruimte en licht dat voor u oplevert? Bel Benno eens en u zal verrast zijn van de mogelijkheden! 

IMG-20181214-WA0004

Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst dakkapel in Zwolle aan de Troelstralaan

Geplaatst door op 20 november 2018 09:47

Vul uw eigen inhoud in.

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Damstraat in Zwolle

Geplaatst door op 30 oktober 2018 10:01

IMG-20181026-WA0013

ZWOLLE - Een woning aan de Damstraat in Zwolle is sinds vorige week een dakkapel rijker. Naast het plaatsen van een prachtig afgewerkt dakkapel hebben we hier de volledige bovenverdieping opnieuw ingericht. 

Door geïsoleerde wanden te plaatsen met 2 deuren zijn er 2 ruime en geïsoleerde slaapkamers met veel licht ontstaan. Daarnaast is de zolder opnieuw ingericht wat betreft de elektra (stopcontacten, verlichting, enz.) en is er een extra radiator door Brouwer Dakkapellen geplaatst. 

U ziet het: ons werk blijft maatwerk. Van A tot Z denken wij graag met u mee in de beste oplossing! Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek en wie weet heeft u binnenkort ook meer licht, meer beloopbare ruimtes, meer slaapkamers en meer woontevredenheid! 

Lees verder


Derde dakkapel geplaatst aan de Prinses Beatrixlaan in Zwolle

Geplaatst door op 23 oktober 2018 20:34

ZWOLLE - Aan de Prinses Beatrixlaan in Zwolle heeft Brouwer Dakkapellen alweer een dakkapel geplaatst: de derde! Ook dit dakkapel is volledig prefab gebouwd en in stijl van de woning ontworpen. 

Dit dakkapel is casco geplaatst, de klant voorziet het dakkapel zelf van binnenaftimmering en werkt de zolderverdieping verder af. Wel heeft Brouwer Dakkapellen het dakkapel afgewerkt met ventilatieroosters, insectenhorren en er zijn rolluiken in de overstek gemonteerd door onze vakmensen. 

In het voordak heeft Brouwer Dakkapellen 2 tuimelvensters gemonteerd en afgewerkt. Ook deze 2 tuimelvensters zijn voorzien van insectenhorren. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Zoals u inmiddels weet denkt Benno Huiskamp van Brouwer Dakkapellen graag met u mee! Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

20181018_161230

Lees verder


2 dakkapellen geplaatst aan de Glanerbeek in Zwolle

Geplaatst door op 16 oktober 2018 16:54

ZWOLLE - In Zwolle aan de Glanerbeek heeft Brouwer Dakkapellen 2 dakkapellen geplaatst. Een aan de voorzijde en een aan de achterzijde van de betreffende woning! Het dakkapel aan de achterzijde van de woning is tussen twee bestaande dakkapellen in geplaatst, deze heeft Brouwer Dakkapellen volgens de wens van de klant in dezelfde kleur uitgevoerd als de dakkapellen ernaast. 

Het dakkapel aan de voorzijde is voorzien van rolluiken en insectenhorren. Uiteraard heeft Brouwer Dakkapellen alle benodigde vergunningen geregeld, het afval meegenomen en alles prefab gebouwd. U ziet het: Brouwer Dakkapellen levert graag maatwerk, wij doen niet aan 'standaard dakkapellen'. Houdt u ook niet van standaard? Heeft u graag een dakkapel 'op maat' die duurzaam is geïsoleerd en in 1 dag geplaatst?

Bel Brouwer Dakkapellen eens voor een vrijblijvend adviesgesprek. U zult verrast zijn over de mogelijkheden die we te bieden hebben! 


IMG-20181012-WA0000

Lees verder


Dakkapel van 9 meter geplaatst aan de Prinses Beatrixlaan in Wezep

Geplaatst door op 16 oktober 2018 08:30

WEZEP - Brouwer Dakkapellen was vorige week actief in Wezep, dichtbij huis dus. Daar hebben we een (bijna 9 meter breed) dakkapel geplaatst aan de Prinses Beatrixlaan in Wezep. 

Dit dakkapel is over drie ruimtes geplaatst. Twee slaapkamers en over een badkamer. Het was ook niet zomaar een dakkapel: om precies te zijn 897 cm breed! Weet u wat dat betekent?
- meer beloopbare ruimtes (grotere gebruiksoppervlakte)
- meer licht
- meerwaarde voor je huis
- snel meer ruimte creëren zonder wekenlang in een verbouwing te wonen
- beter en meer uitzicht vanuit de slaapkamers en de badkamer
- weinig onderhoud: hij is tenslotte van kunststof

Ook de binnenafwerking is door de vakmensen van Brouwer Dakkapellen gedaan. Wij ontzorgen u van A tot Z. Van vergunning tot oplevering. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel vrijblijvend Benno Huiskamp eens en laat u informeren over de mogelijkheden op uw woning! 

IMG-20181010-WA0015

Lees verder