Klantervaringen

Dakkapel geplaatst en verdieping afgetimmerd in Heerde

Geplaatst door op 27 maart 2023 08:22

HEERDE - Aan de Emmalaan in Heerde heeft het Brouwer Dakkapellen team afgelopen week een dakkapel geplaatst en alle timmerwerkzaamheden daaromheen gedaan. Een prachtige klus met een mooi eindresultaat! 

Bij deze klus hebben we de verdieping afgetimmerd met gipswanden, deuren en de elektra op de goede positie. Daarnaast hebben we het dakraam van binnen afgewerkt en het nieuwe kunststof dakkapel volledig afgetimmerd. Op deze manier heeft deze klant een hoop meer beloopbare ruimte en licht erbij! 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen doen? Bel gerust Benno Huiskamp en laat u informeren! 


Emmalaan Heerde Brouwer Dakkapellen (2)

Lees verder


Nokverlegging en kunststof kozijnen geplaatst in Hattem

Geplaatst door op 14 december 2021 15:03

HATTEM - Aan de van Heeckerenskamp in Hattem heeft het Brouwer Dakkapellen team een prachtige klus geklaard. We hebben deze woning ruimer en onderhoudsarmer gemaakt! 

Op deze woning heeft Brouwer Dakkapellen een mooie nokverlegging met antraciet kunststof rabatdelen, kunststof kozijnen, elektrisch bediende rolluiken, insectenhorren en ventilatierooster. Kortom: mooier konden we het niet maken! Wel makkelijker: het geheel is in 1 dag geplaatst! 

Tevens heeft ons team op de 1e verdieping aan de achterzijde 2 nieuwe kunststof kozijnen geplaatst, in stijl van de woning en de nokverlegging. Deze kozijnen zijn tegenwoordig bijna niet meer van hout te onderscheiden: er zit zelfs een houtnerf structuur in. De voordeur is ook vervangen voor een kunststof versie, waarbij we de bestaande omlijsting hebben behouden om de stijl van de straat en de woning vast te houden.

Verhuizen hoeft niet altijd!
Te veel werk met schilderen? Te weinig kamers?
Een nokverlegging is de oplossing! Goedkoper dan verhuizen en het kan echt zorgen voor meer beloopbare en waardevolle vierkante meters. Bel Benno eens op en laat u vrijblijvend adviseren, wij denken graag met u mee! 


processed-9a5a4965-0273-49fa-89ed-3881634cb588_gAHvKWpt

Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst dakkapel in Oldebroek

Geplaatst door op 26 augustus 2021 06:11

OLDEBROEK - In Oldebroek heeft Brouwer Dakkapellen een prachtig dakkapel geplaatst aan het Kooiveen, een prachtige wijk in het zuiden van Oldebroek.

Dit dakkapel is geheel in stijl van de woning geprefabriceerd in onze professionele werkplaats. Daardoor garanderen wij onze klanten kwaliteit! Dit dakkapel is casco geplaatst en voorzien van insectenhorren en ventilatieroosters. De open zolderverdieping wordt verder afgetimmerd, voorzien van wanden en deuren zodat er meerdere ruimtes gerealiseerd worden met meer licht en loopruimte!

Binnen no-time stond dit prachtige dakkapel op deze woning. Dankzij een splinternieuwe kraan van onze vaste partner kraanverhuur Stouwdam is ook deze hijsklus weer goed verlopen! 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen doen? Bel Benno eens en laat u informeren over de vele mogelijkheden die wij aanbieden! 


IMG-20210824-WA0002 (002)

Lees verder


Brouwer dakkapellen plaatst nokverlegging over 2 woningen en dakkapel

Geplaatst door op 15 juli 2021 12:53

ZWOLLE - in de wijk Westenholte was Brouwer Dakkapellen onlangs actief. Op deze 2 woningen heeft het Brouwer Dakkapellen team een complete nokverlegging van totaal 11 meter breed geplaatst. Deze is helemaal geprefabriceerd in onze professionele werkplaats. Daarnaast zijn ze naar boven gehesen en daar aan elkaar gekoppeld. Bovendien hebben we op 1 van de 2 woningen ook nog een dakkapel geplaatst. Een uitdagend project! 

Onze werkvoorbereider is op locatie geweest om alles precies uit te meten. Daarna is het gehele project op ons kantoor uitgetekend in AutoCAD en goed voorbereid. Binnen 1 dag hadden beide woningen een complete verdieping erbij waar je ruim kunt staan en veel licht hebt. Meer dan een jaar geleden was Brouwer Dakkapellen ook al actief in dit blok, de crème nokverhoging is ook door ons gefabriceerd en geplaatst. 

U ziet het: bij Brouwer Dakkapellen is geen uitdaging ons te groot en wij denken graag met u mee. Een nokverlegging van 11 meter lang? Kom maar op met uw ideeën en wij bedenken samen het beste plan voor uw woning! Bel gerust Benno Huiskamp en laat u informeren! 

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Slaperdijkstraat in Zwolle

Geplaatst door op 04 maart 2021 14:56

ZWOLLE - aan de Slaperdijkstraat in Zwolle heeft ons team afgelopen week een prachtig dakkapel geplaatst. Dit dakkapel is in 1 dag geplaatste en door ons Brouwer Dakkapellen team afgewerkt. 

Op deze woning hebben wij een prachtig antraciet dakkapel met aan de buitenzijde kunststof bekleding met houtnerf. Daarnaast zijn er 2 elektrische rolluiken gemonteerd met afstandsbediening. Dit dakkapel past qua kleur en vormgeving helemaal bij de rest van de woning en de klant heeft er flink wat beloopbare vierkante meters bij gekregen.

Ook zin in meer bruikbare meters en meer licht? Bel Brouwer Dakkapellen eens en laat u informeren over de interessante opties! 


 

 


Lees verder


Dakkapel en nokverlegging geplaatst op 1 dag in Zwolle

Geplaatst door op 05 februari 2021 07:33

ZWOLLE - Aan de Cederlaan in Zwolle is ons team afgelopen week actief geweest. Een prachtige nokverlegging en dakkapel is hier in 1 dag op een woning geplaatst.

Dit is nou typisch een klus voor het Brouwer Dakkapellen team. Er is bij deze woning een complete verdieping erbij gerealiseerd. Voorheen kon je er amper staan en dan ook nog alleen in het midden. Nu is er een volwaardige verdieping ontstaan waarbij de beloopbare vierkante meters enorm zijn uitgebreid. Verhuizen is dus niet altijd nodig!

Ook deze klus hebben we vooraf helemaal geprefabriceerd in onze professionele werkplaats. Op de dag van plaatsing was er een hijskraan die alles naar boven hees. Dit betekent voor de klant veel minder overlast en veel meer kwaliteit. Binnen een dag hebben we deze klus op locatie afgerond. De klant zal zelf de binnenafwerking voor zijn rekening nemen.

Nieuwsgierig geworden? Krappe zolder? Laat ons vrijblijvend meedenken en bel Benno Huiskamp eens! 

20210204_153212

Lees verder


Dakkapel en nokverlegging op 1 woning geplaatst in Hattem

Geplaatst door op 20 januari 2021 06:48

HATTEM - Aan de IJsselstraat in Hattem heeft ons Brouwer Dakkapellen team een dakkapel en een nokverlegging geplaatst. Door deze totale vergroting van de 2e verdieping is die verandert van krappe zolder tot een fijne ruimte die prima gebruikt kan worden als kantoor en/of slaapkamer.

Na een goede voorbereiding en prefabricatie in onze professionele werkplaats hebben we deze 'gigantische ruimtewinners' in 1 dag naar boven gehesen. De kunststof kozijnen zijn voorzien van ventilatieroosters in de vaste delen en er zijn draaikiepramen in het kozijn bevestigd. De klant zal zelf voor de verdere binnenafwerking zorgen.

U ziet het op de foto: de winst qua vierkante meters is groot. De beloopbare ruimte is enorm uitgebreid. In die zin is het niet altijd nodig om te verhuizen voor meer ruimte. Kies voor een nokverlegging of dakkapel (of beide;-)) Wij denken graag mee voor de beste oplossing die bij u past. Bel Benno Huiskamp van Brouwer Dakkapellen eens en laat u informeren! 

20210114_152226

Lees verder


Enorme nokverhoging geplaatst in Hooglanderveen

Geplaatst door op 22 oktober 2020 09:47

HOOGLANDERVEEN - Deze week was Brouwer Dakkapellen actief in Hooglanderveen. Hier hebben we een gigantische nokverhoging geplaatst op deze woning.

Vanaf de offerteaanvraag tot de planning en van de vergunningsaanvraag tot het binnenwerk, Brouwer Dakkapellen heeft dit project totaal verzorgd. 
Deze nokverhoging is prefab in onze werkplaats door ons team gemaakt. Zo konden we bij de klant efficiënt, veilig maar ook snel aan de slag. Dit geeft het minste overlast en de meeste veiligheid. 

Ons team heeft deze nokverhoging helemaal van binnen afgetimmerd en afgewerkt, inclusief een verdiepingsvloer in de nokverhoging, waar zaken opgeborgen kunnen worden. Op deze wijze heeft de klant veel ruimte en licht erbij. En dat in 1 dag. Bent u een klein beetje jaloers op deze klant? Geen probleem, wij helpen u ook graag;-) Bel gerust Brouwer Dakkapellen voor vrijblijvend advies! 

Lees verder