Klantervaringen

Dakkapellen geplaatst aan de Seinhuiswei in Barendrecht

Geplaatst door op 15 juli 2019 11:34

20190711_124830

BARENDRECHT - Aan de Seinhuiswei in Barendrecht heeft het Brouwer Dakkapellen team in de afgelopen week 2 dakkapellen geplaatst. 1 op het voordak en 1 op het achterdak. Beide dakkapellen zijn geheel prefab gefabriceerd in onze professionele productiehal en met een kraan op locatie op de woning gehesen.

De dakkapellen zijn voorzien van kunststof kozijnen, geheel in stijl van de rest van de woning. Daarnaast zijn er in de overstek elektrische rolluiken gemonteerd. Op deze wijze heeft de klant een volledige verdieping met veel beloopbare ruimtes, licht en mogelijkheid tot slaapkamers. De binnenafwerking van de dakkapellen neemt de klant zelf voor zijn rekening. 

Uiteraard heeft ook hier Brouwer alles van A tot Z verzorgd. Vanaf de offerteaanvraag en de vergunningsaanvraag tot en met het plaatsen en het afval afvoeren. Wij ontzorgen de klant graag! Benieuwd wat Brouwer Dakkapellen voor u kan betekenen? Bel ons gerust! 


Lees verder


Dakkapel geplaatst in Apeldoorn

Geplaatst door op 29 juni 2019 09:23

APELDOORN – In Apeldoorn aan de Zutphensestraat heeft Brouwer Dakkapellen een prachtig monumentengroen dakkapel geplaatst. Dit dakkapel is helemaal in stijl van de woning prefab in onze professionele productiehal gefabriceerd.

Aan de zijwangen van het dakkapel zijn keralit delen met houtnerf gemonteerd. Op die manier lijkt het op hout, maar het is kunststof! De voordelen hiervan zijn bekend: onderhoudsarm, duurzaam en beter geïsoleerd. Daarnaast hebben we in de overstek een rolluik gemonteerd en de afwerking is met een zinken kraal en goot: ook in stijl van deze prachtige jaren-30-woning!

Weer een tevreden en blije klant rijker! Ook blij worden van meer licht, ruimte en waarde? Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel gerust Benno Huiskamp en laat u verrassen!


WhatsApp Image 2019-06-29 at 11.59.42

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Wederiklaan in Kampen

Geplaatst door op 26 juni 2019 15:24

IMG-20190626-WA0000

KAMPEN - Aan de Wederiklaan in Kampen heeft het Brouwer Dakkapellen team in de afgelopen week een dakkapel geplaatst en op de eerste verdieping van deze woning het kozijn vervangen voor een kunststof kozijn. 

Dit dakkapel is voorzien van handbediende screens. Deze worden prefab in onze werkplaats in de overstek van het dakkapel voorgemonteerd. De tussenwand tussen de 2 ruime slaapkamers die zo zijn ontstaan is door onze timmermannen dichtgezet met 10 centimeter dikke Ytong blokken. Ook is in het kunststof kozijn op de eerste verdieping een screen gemonteerd die elektrisch bedienbaar is door middel van een afstandbediening.

Ziet u het al voor u?
Meer ruimte op uw 2e verdieping...
Meer licht...
Onderhoudsvrij...
Niet te hoeven verhuizen... 
Meer waarde van uw woning...
Waar wacht u nog op?

Bel Brouwer Dakkapellen en vraag vrijblijvend een offerte aan en wellicht gaat het volgende projectartikel over uw woning! 

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Elias Prieshof in IJhorst

Geplaatst door op 14 juni 2019 09:58

20190524_111552

IJHORST - In IJhorst heeft Brouwer Dakkapellen onlangs een dakkapel geplaatst aan de Elias Prieshof. Dit dakkapel is over 2 ruimtes geplaatst. Op deze manier wordt van 1 ruimte een badkamer gerealiseerd.

De tussenwand en verdere binnenafwerking is ook door ons team verzorgd. Zo laten we de klant achter met meer ruimte, de mogelijkheid om de badkamer verder af te werken, betere isolatie en veel meer licht. Alleen maar voordelen!

Uiteraard heeft Brouwer Dakkapellen al het afval meegenomen en de woning netjes achtergelaten. Het ontzorgen van de klant bestaat bij ons ook uit het afvoeren van afval, weinig geluidsoverlast en alles met een professionele kraan door het dak naar binnen hijsen. Dat scheelt een boel overlast voor de klant.

Ook graag meer ruimte en licht? Bel ons eens en laat u informeren! 

Lees verder


Kunststof kozijnen en dakkapel geplaatst in Amersfoort

Geplaatst door op 13 juni 2019 08:03

IMG-20190529-WA0013

AMERSFOORT - In Amersfoort heeft het Brouwer Dakkapellen team in de afgelopen week een prachtige klus uitgevoerd. We hebben hier diverse timmerwerkzaamheden uitgevoerd. Alle kozijnen op de bovenverdieping zijn vervangen voor kunststof kozijnen. Ook het kozijn in de kopgevel is vervangen. Boven dit kopgevelkozijn heeft ons team de hele punt geïsoleerd en dichtgezet met kunststof rabat delen. 

Het oude dakkapel aan de achterzijde is verwijderd en vervangen voor een grotere nieuwe versie van kunststof. Ook aan de voorzijde van de woning is een kunststof dakkapel geplaatst, beide zijn prefab in onze werkplaats gemaakt. De aannemer zal de verdere binnenafwerking van de dakkapellen voor zijn rekening nemen. De dakkapellen zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken en er zijn insectenhorren meegeleverd. Zo heeft de klant veel meer ruimte én licht op de bovenverdieping, beter geïsoleerd en het is nog onderhoudsarm ook.

U ziet het, Brouwer Dakkapellen doet méér dan dakkapellen. Wij denken mee vanaf het begin. En ook in het meedenken in de mooiste en duurzaamste oplossing bent u bij Brouwer Dakkapellen op de juiste plek. Maak kennis met ons! 

Lees verder


Ook voor kunststof kozijnen kunt u bij Brouwer Dakkapellen terecht

Geplaatst door op 12 juni 2019 11:39

ELBURG - Onlangs heeft Brouwer Dakkapellen een project afgerond waarbij er nieuwe kunststof kozijnen zijn geplaatst. Brouwer Dakkapellen is een betrouwbare leverancier van kunststof kozijnen, ons team heeft de kennis en wij gebruiken de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen. Niet van hout te onderscheiden, ook door het verdiepte houtnerfprofiel.

Het voordeel van kunststof kozijnen is uiteraard dat het onderhoudsarm is, energiekosten bespaart, duurzaam is en het werkt ook nog eens brandvertragend! Genoeg redenen om voor kunststof kozijnen te kiezen van Brouwer Dakkapellen. 

Bij deze klus in Elburg aan de Terbekeweg hebben onze vakmensen de kozijnen ingemeten, de oude kozijnen eruit gehaald en afgevoerd. Daarna zijn de kunststof kozijnen daarvoor terug geplaatst. Een geslaagd project! Ook benieuwd wat we bij uw woning kunnen doen? Bel Brouwer Dakkapellen eens en laat u verrassen door de mogelijkheden! 

WhatsApp Image 2019-06-10 at 18.13.59

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Stadhouderlaan

Geplaatst door op 11 juni 2019 10:29

IMG-20190605-WA0003

ZWOLLE - Aan de Stadhouderlaan in Zwolle heeft Brouwer Dakkapellen de afgelopen maand een dakkapel geplaatst. Dit dakkapel is door ons team van vakmensen casco gefabriceerd in onze werkplaats en vervolgens met een mobiele kraan op de woning gehesen.

Dit dakkapel is voorzien van een draaikiepraam waarin een insectenhor is gemonteerd. Daarnaast is in het vast glas gedeelte een ventilatierooster gemonteerd. De klant zelf verzorgt de verdere afwerking aan de binnenzijde van het dakkapel. Weer een prachtig dakkapel afgeleverd en gemonteerd en een tevreden klant rijker! 

Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons gerust en laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden op uw woning!

Lees verder


2 dakkapellen geplaatst in Hattem

Geplaatst door op 24 mei 2019 08:48

IMG-20190521-WA0018

HATTEM - aan de Zandkamp in Hattem was het Brouwer Dakkapellen team deze week bezig. Daar hebben wij 2 prefab gebouwde dakkapellen op een woning geplaatst. Op deze manier heeft de klant er een complete verdieping bij!

De dakkapellen zijn casco geplaatst. De eigenaar van de woning is handig en gaat zelf de zolderverdieping en de dakkapellen aftimmeren, tussenwanden erin zetten, enz. Bij het plaatsen van dakkapellen huurt Brouwer Dakkapellen standaard een kraan om de prefab dakkapellen naar boven te hijsen. Voordat we dat bij deze woning hebben gedaan, hebben we eerst al het afval naar beneden gehesen en daarna al het materiaal wat de klant nodig heeft voor de aftimmering door het gat naar boven gehesen en op de verdiepingsvloer geplaatst. Scheelt voor de klant een hoop tilwerk door het huis.

De dakkapellen zijn voorzien van volledig kunststof bekleding, ventilatieroosters en elektrisch bedienbare rolluiken. Weer een geslaagd project afgerond! 

Lees verder