Klantervaringen

Dakkapel geplaatst aan de Stadshagen in Zwolle

Geplaatst door op 10 april 2018 08:53

ZWOLLE - Deze week was Brouwer Dakkapellen actief in Zwolle, in Stadshagen aan de Rhemenshuizenstraat. Een prachtig dakkapel geplaatst, helemaal in de stijl van de woning. Ook de kozijnen in het dakkapel zijn volgens de architectuur van de woning doorgevoerd.

Het dakkapel is van buiten bekleedt Rockpanel en voorzien van een zinken dakkraal. Ook de binnenafwerking van dit prachtige dakkapel heeft Brouwer Dakkapellen verzorgt. Het dakkapel heeft 2 draaikiep-ramen en 2 ventilatie roosters. De aansluiting van het dakkapel met de dakpannen is uitgevoerd door middel van een loodslap.

En bij Brouwer Dakkapellen blijft ons motto: veilig en efficiënt werken op een manier waarbij de klant er zo min mogelijk van merkt. Daardoor komen wij onze afspraken na:

- In 1 dag geplaatst!
- Maatwerk voor iedere klant
- Afval nemen wij mee
- Veilig werken (o.a. door middel van een mobiele kraan)

Bel Benno gerust eens op of vraag een offerte aan!

IMG-20180406-WA0006

Lees verder


Brouwer Dakkapellen in Zwolle bij de AA-landen

Geplaatst door op 09 april 2018 11:52

ZWOLLE - In Zwolle was Brouwer Dakkapellen vorige week actief met het plaatsen van een prachtig dakkapel aan de Giesbeek in de wijk AA landen in Zwolle.

Dit dakkapel is van binnen afgewerkt met gipsplaten. Er is een knieschot geplaatst met twee uitneembare luiken. De zolder is nu verdeeld in twee ruimtes (een slaapkamer en een washok). Doordat er een geïsoleerde tussenwand is geplaatst en in de bestaande wand een deur geplaatst is, krijgt de 2e verdieping van deze woning een ideale indeling. In het washoek-gedeelte is een dakraam gemonteerd en afgewerkt, hierdoor ontstaat ook hier een mooie verlichte ruimte. 

In de dakkapel zijn spotjes aangebracht. Het dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen en keralit beplating. 

Benieuwd wat Brouwer Dakkapellen voor u kan doen?
- In 1 dag geplaatst
- Volledige ontzorging
- Veilig werken
- Al het afval nemen wij mee

Dakkapel, nokverlegging, zolderaftimmering of een dakraam plaatsen? Bel gerust Benno eens!

20180327_084925

Lees verder


Brouwer Dakkapellen actief in Vorden

Geplaatst door op 06 april 2018 10:32

VORDEN - Deze week was Brouwer Dakkapellen actief in Vorden. Een prachtig dakkapel geplaatst, helemaal in de stijl van de woning.

Het dakkapel is van buiten bekleedt met antraciet volkern beplating. De zijwangen en het penant (middenstuk tussen de kozijnen) zijn ook met antraciet kunststof beplating bekleedt. Het dakkapel heeft 2 draaikiep-ramen, hierin zijn insectenhorren geplaatst. In de vaste delen zijn ventilatieroosters gemonteerd. De binnenafwerking neemt de klant zelf voor zijn rekening.

En bij Brouwer Dakkapellen blijft ons motto: veilig en efficient werken op een manier waarbij de klant er zo min mogelijk van merkt. Daardoor komen wij onze afspraken na:

- In 1 dag geplaatst!
- Maatwerk voor iedere klant
- Afval nemen wij mee
- Veilig werken (o.a. door middel van een mobiele kraan)

Bel Benno gerust eens op of vraag een offerte aan!

IMG-20180329-WA0002

Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst dakkapellen aan de Petuniastraat in Oldebroek

Geplaatst door op 23 maart 2018 10:04

OLDEBROEK - Brouwer Dakkapellen was deze week actief in Oldebroek, aan de Petuniastraat. Daar hebben we 2 mooie kunststof dakkapellen geplaatst.

De dakkapellen aan de buitenzijde geheel voorzien van witte volkern platen. De binnenafwerking van het dakkapel zal de klant zelf voor zijn rekening nemen. Ze zijn voorzien van handmatig bedienbare rolluiken. In de topgevel heeft Brouwer Dakkapellen een kozijn vervangen voor een kunststof kozijn met 2 draaikiepramen en een tussenstuk. Daar gaat de klant een muur op aansluiten.

Brouwer Dakkapellen reed halverwege de middag weer terug naar de werkplaats in 1 dag geplaatst dus! We lieten twee prachtig dakkapellen en tevreden klant achter. Het afval wat ontstond is uiteraard niet achtergebleven: dat nemen we uiteraard mee. 

Kiest u ook voor een duurzaam, goed geïsoleerd dakkapel en dat ook nog in 1 dag geplaatst? Laat ons u adviseren! Neem gerust vrijblijvend contact op.

Lees verder


2 dakkapellen geplaatst aan Deventerstraatweg in Zwolle

Geplaatst door op 09 maart 2018 09:19

IMG-20180306-WA0004

ZWOLLE - Aan de Deventerstraatweg in Zwolle heeft Brouwer Dakkapellen deze week 2 prachtige monumenten blauwe dakkapellen geplaatst.

Deze dakkapellen zijn geheel in stijl van de woning en allebei in 1 dag geplaatst. De binnenafwerking van de dakkapellen gaat de klant zelf voor zijn rekening nemen. Uiteraard heeft Brouwer Dakkapellen wel de vergunningaanvraag verzorgt en al het afval meegenomen. 

Door de witte kunststof kozijnen in combinatie met de monumenten blauw keralit delen passen deze dakkapellen geheel in de stijl en sfeer van de woning.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem eens contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren!


Lees verder


Dakkapel geplaatst van meer dan 7,5 meter breed in Zwolle

Geplaatst door op 06 maart 2018 19:11

ZWOLLE - Afgelopen week heeft Brouwer Dakkapellen een dakkapel geplaatst van meer dan 7,5 meter breed aan de Van Hemertmarke in Zwolle. 

De klant had bij die project 1 aanspreekpunt: Brouwer Dakkapellen. Wij ontzorgen graag de de klant van A tot Z. Dat hebben we ook bij dit project gedaan. Niet alleen hebben we het dakkapel  in 1 dag geplaatst, maar ook onderaannemers zoals stucadoors en dergelijke geregeld en de binnenaftimmering gedaan.

Dit dakkapel was 762 cm breed en is door Brouwer Dakkapellen afgewerkt met Keralit delen op de zijwangen en penantdelen. Dit alles uitgevoerd met kunststof kozijnen en binnenaftimmering. 

Onder het dakkapel heeft Brouwer Dakkapellen knieschotten geplaatst en het dakkapel is volledig afgetimmerd, inclusief de elektra en LED-verlichting. Ook de wanden op zolder en een werkblad voor de wasmachine en de droger is door ons gemonteerd. Op deze wijze ontstaat er voor de klant een  praktische ruimte en een lichte en ruime slaapkamer!

De stucadoor komt alle afgetimmerde wanden en plafonds afwerken. Ook benieuwd hoe we van uw donkere zolder een lichte, ruime slaapkamer kunnen maken? Bel ons gerust eens op!

Lees verder


Brouwer Dakkapellen actief in Zwolle aan het Egelveld

Geplaatst door op 02 maart 2018 15:33

20180227_153423

ZWOLLE - Deze week was Brouwer Dakkapellen actief in Zwolle. Een prachtig dakkapel geplaatst, helemaal in de stijl van de woning.

Het dakkapel is van buiten bekleedt met witte volkern beplating. De zijwangen en het penant (middenstuk tussen de kozijnen) met witte kunststof rabatdelen. Ook de binnenafwerking van dit prachtige dakkapel heeft Brouwer Dakkapellen verzorgt. Het dakkapel heeft 2 draaikiep-ramen, hierin zijn insectenhorren geplaatst. 

En bij Brouwer Dakkapellen blijft ons motto: veilig en efficient werken op een manier waarbij de klant er zo min mogelijk van merkt. Daardoor komen wij onze afspraken na:

- In 1 dag geplaatst!
- Maatwerk voor iedere klant
- Afval nemen wij mee
- Veilig werken (o.a. door middel van een mobiele kraan)

Bel Benno gerust eens op of vraag een offerte aan!

Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst dakkapel aan de Tixandrillaan in Apeldoorn

Geplaatst door op 01 maart 2018 08:37

APELDOORN - In Apeldoorn was Brouwer Dakkapellen deze week actief aan de Tixandrillaan in Apeldoorn. (vlakbij de Jachtlaan)

Bij dit project moest eerst asbest verwijderd worden. De klant heeft zelf geregeld dat dit door een erkend bedrijf veilig is verwijderd, zodat het huis klaar is voor de toekomst en wij veilig aan de slag konden met het plaatsen van dit dakkapel. 

Dit mooie antraciet dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen met 3 draaikiep-ramen en 2 vaste ramen. Daarnaast is het dakkapel uitgevoerd met elektrisch bedienbare screens. De klant gaat zelf de zolder opnieuw inrichten, het dakkapel aftimmeren en het geheel afwerken.

Brouwer Dakkapellen heeft een missie: de klant ontzorgen! Daarom hebben we ook hier de vergunning aanvraag voor de klant geregeld. Maar ook al het afval wordt door het ingehuurde kraanbedrijf met een mobiele hijskraan uit de woning gehesen. Zo voorkomen we dat de klant er in de rest van de woning last van heeft. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij plaatsen in 1 dag! Ontdek de mogelijkheden en bel Benno eens voor een vrijblijvend gesprek!

IMG-20180220-WA0005

Lees verder