Klantervaringen

Dakkapel van bijna 9 meter breed in Raalte geplaatst

Geplaatst door op 21 september 2018 08:44

RAALTE - Aan de Rutenberg in Raalte heeft Brouwer Dakkapellen een dakkapel van bijna 9 meter breed geplaatst: 8,73 meter breed om precies te zijn. Ook dit enorme dakkapel hebben de vakmannen van Brouwer Dakkapellen in 1 dag geplaatst!

Het dakkapel is volledig voorzien van kunststof kozijnen en keralit delen aan de zijwangen en voorzijde van het dakkapel. Daarnaast zijn er 3 handbediende rolluiken geplaatst. 

Om het dakkapel te plaatsen heeft Brouwer Dakkapellen 2 dakramen verlegd naar het andere dakvlak. De binnenafwerking van het dakkapel gaat de klant zelf verzorgen. 

Benieuwd hoe we uw huis een stuk groter kunnen maken? Wilt u meer daglicht op de 2e verdieping en een hogere waarde van uw huis? Mail of bel Benno Huiskamp eens. Hij adviseert u graag!

IMG-20180919-WA0000

Lees verder


Brouwer Dakkapellen actief op de Schapenmarkt

Geplaatst door op 14 september 2018 09:00

OLDEBROEK - Afgelopen woensdag was het Schapenmarkt in Oldebroek. Een jaarlijkse gezellige markt die bezocht wordt door duizenden bezoekers. Brouwer Dakkapellen was hier ook aanwezig! En we stonden er met een heel speciaal dakkapel: Eentje die de volgende dag een straat verderop (Bloemstraat Oldebroek) werd geplaatst. 

Dit dakkapel is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, insectenhorren en ventilatieroosters! Uiteraard heeft Brouwer Dakkapellen al het afval afgevoerd, de binnenzijde van het dakkapel werkt de klant verder zelf af.

Op de Schapenmarkt hebben we weer veel positieve en potentiële klanten gesproken! De klant aan de Bloemstraat was zeer tevreden en de samenwerking verliep weer top! 

Benieuwd wat Brouwer Dakkapellen voor u kan doen? Bel Benno eens! Hij adviseert u graag! 


IMG-20180912-WA0000

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Brinckerinckstraat in Deventer

Geplaatst door op 28 augustus 2018 15:10

DEVENTER - Aan de Brinckerinckstraat in Deventer (in de Zwolse Wijk, vlakbij de IJssel) heeft Brouwer Dakkapellen een prachtig dakkapel geplaatst. Het is de tweede dakkapel die wij hebben gemonteerd en geplaatst voor deze klant.

Er zijn rolluiken gemonteerd in de overstek en het dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen: duurzaam en onderhoudsvrij. De binnenafwerking wordt door de klant zelf verzorgd. 

Ook bij dit dakkapel werd kraanverhuurbedrijf Stouwdam ingeschakeld voor het hijswerk. Een partner waar we vast mee samenwerken. Uiteraard hebben we het afval weer meegenomen en is alles in 1 dag gerealiseerd!

IMG-20180825-WA0005

Lees verder


2 dakkapellen geplaatst aan de H. Roland Holststraat in Zwolle

Geplaatst door op 27 augustus 2018 15:28

ZWOLLE - Brouwer Dakkapellen is weer volop bezig in Zwolle met het plaatsen van dakkapellen! Dit keer aan de H. Roland Holststraat in Zwolle (in de wijk Wipstrik, vlakbij het stadion van PEC Zwolle). Hier hebben we 2 dakkapellen geplaatst, op de voor- en achterzijde van de woning.

Aan de voorzijde van de woning is een kleiner dakkapel geplaatst, aan de achterzijde een grotere. Daardoor krijgt deze hoekwoning enorm veel licht en beloopbare ruimte erbij op de 2e verdieping. Uiteraard zijn de dakkapellen volledig van kunststof en prefab gefabriceerd, inclusief elektrisch bedienbare rolluiken.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Wilt u niet verhuizen, maar heeft u wel meer ruimte nodig? En wat dacht u van de waardevermeerdering van uw huis?

Kies voor een duurzaam dakkapel van Brouwer Dakkapellen. Prachtige onderhoudsvrije en duurzame dakkapellen in 1 dag geplaatst tegen een eerlijke prijs!

Lees verder


Modern en strak dakkapel geplaatst in Zwartsluis

Geplaatst door op 20 juli 2018 08:38

ZWARTSLUIS - Aan de Slingerbeek in Zwartsluis heeft Brouwer Dakkapellen deze week een prachtig modern en strak dakkapel geplaatst, geheel in stijl van de woning.

De woning is op een prachtige locatie gelegen aan de Slingerbeek. Het dakkapel zonder overstek past goed bij de uitstraling van de woning. Uiteraard is het dakkapel voorzien van een insectenhor en een elektrisch bedienbare rolluik, die we hebben weggewerkt in de overstek. 

De verdere binnenafwerking wordt door de aannemer verzorgd die deze klus verder zal afronden. De samenwerking met de aannemer ging ook hier goed. Tijdens het plaatsen van het dakkapel heeft Brouwer Dakkapellen alle materialen van de aannemer met de kraan naar boven gedraaid. Samen staan we sterk!

Bel Benno eens en laat u inspireren door zijn creatieve ideeen! 

Lees verder


Weer een dakkapel geplaatst in de AA-landen (Zwolle)

Geplaatst door op 16 juli 2018 10:52

ZWOLLE - Aan de AA-landen in Zwolle was Brouwer Dakkapellen vorige week weer actief. We hebben in deze wijk al diverse dakkapellen geplaatst. Onze klanten attenderen elkaar erop dat Brouwer Dakkapellen een betrouwbare partner is die kwaliteit en duurzaamheid hoog heeft staan. 

Aan de Oosterdiep in de AA-landen hebben we een dakkapel op het voordak geplaatst. Doordat het bestaande dak een flauwe hellingshoek heeft, wordt er door het plaatsen van een dakkapel enorm veel ruimte en licht gewonnen! 

Uiteraard hebben we ook dit dakkapel in 1 dag geplaatst en al het afval meegenomen. Weer een tevreden klant in Zwolle / AA-landen? Nieuwsgierig geworden? Bel ons eens! 


IMG-20180713-WA0003

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Apeldoornseweg in Hattem

Geplaatst door op 16 juli 2018 10:22

HATTEM - Aan de Apeldoornseweg in Hattem heeft Brouwer Dakkapellen vorige week een dakkapel geplaatst van 776 cm breed! Een mooi project, waarbij de klant een enorme hoeveelheid extra ruimte en licht tot zijn beschikking heeft.  

Het dakkapel is strak afgewerkt in de kleur antraciet en zonder overstek. Dit past mooi bij de stijl van de woning. Uiteraard is al het afval door Brouwer Dakkapellen afgevoerd en hebben we het dakkapel ook deze keer in 1 dag geplaatst. De klant zal zelf de binnenafwerking verder verzorgen. 

Ook behoefte aan meer licht en ruimte in uw woning? Heeft u er wel eens over nagedacht dat een dakkapel ook waardevermeerdering van uw huis oplevert? Bel Benno eens voor een vrijblijvende offerte!

IMG-20180709-WA0006

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Eelderdiep in Zwolle

Geplaatst door op 09 juli 2018 15:19

IMG-20180705-WA0004

ZWOLLE - Aan de Eelderdiep in Zwolle heeft Brouwer Dakkapellen vorige week een prachtig afgewerkt dakkapel geplaatst. Compleet met insectenhorren en rolluiken.

Dit dakkapel is compleet afgewerkt met elektrische rolluiken en insectenhorren. Van binnen is het dakkapel afgewerkt met 12,5 mm gipsplaat en de tussenwand tussen de 2 kamers is aangeheeld met Ytong blokken. 

Brouwer heeft ook dit dakkapel in 1 dag geplaatst, al het afval meegenomen en een tevreden klant achtergelaten. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons gerust!

Lees verder