Klantervaringen

Dakkapel geplaatst aan de Krulmate in Zwolle

Geplaatst door op 25 september 2020 07:31

ZWOLLE - Deze week was het Brouwer Dakkapellen team actief in Zwolle. Een prachtige klus waarbij we een volledig afgewerkt dakkapel hebben geplaatst op deze woning.

Het dakkapel is helemaal prefab gemaakt in onze werkplaats aan de Telfordstraat in Zwolle. Daardoor geven wij zo min mogelijk overlast, kunnen we efficienter werken en krijgt de klant een beter dakkapel.

Dit dakkapel is voorzien van rolluiken en een ventilatierooster. Uiteraard zijn voor de draaikiepramen insectenhorren meegeleverd. De aannemer zal de verdere binnenafwerking voor zijn rekening nemen.

Benieuwd wat we bij u op het dak kunnen realiseren? Bel Benno eens en wie weet wordt uw huis ook groter!

 


IMG-20200924-WA0004

Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst dakkapel in wijk Bergum in Zwolle

Geplaatst door op 25 augustus 2020 06:55

ZWOLLE - Onlangs was ons team actief in Zwolle, aan de Snelliuslaan in de wijk Bergum in Zwolle. Deze woning wordt in opdracht van de klant totaal verbouwd en opgeknapt. 

Dit dakkapel is voorzien van rolluiken die zijn afgewerkt in de overstek. Het dakkapel is geheel in stijl van de woning geplaatst. De verdere afwerking aan de binnenzijde neemt de aannemer voor zijn rekening. 

Brouwer Dakkapellen heeft ook dit dakkapel in 1 dag geplaatst. Dankzij een gedegen prefab voorbereiding en een professionele hijskraan stond hij er in een paar uur op. Nieuwsgierig geworden? Bel Benno eens. U zult versteld staan van de mogelijkheden! 

20200824_155128

Lees verder


Dakkapel geplaatst op het Goes van Naterpad in Stadshagen

Geplaatst door op 11 augustus 2020 07:31

ZWOLLE- onlangs was ons Brouwer Dakkapellen team actief in de wijk Stadshagen in Zwolle, aan het Goes van Naterspad.

Hier heeft ons team een dakkapel geplaatst en een complete zolderverbouwing uitgevoerd. Het dakkapel is geheel in stijl van de woning en prefab in onze werkplaats gemaakt. De zolderverbouwing hebben we na het plaatsen van het dakkapel gedaan. Ons team heeft hier wanden geplaatst met twee stalen deurkozijnen en een zolderverdiepin gerealiseerd dor middel van een vlizotrap. Nadat alles is afgetimmerd is het geheel gestuct en netjes afgeleverd.

Wilt u graag uw zolder verbouwen? Bij Brouwer bent u aan het goede adres! Bel ons voor een vrijblijvend advies! 

20200720_165625

Lees verder


Nokverlegging en dakkapel geplaatst in Loosdrecht

Geplaatst door op 24 juli 2020 06:39

LOOSDRECHT - In Loosdrecht was ons team afgelopen week actief. Op deze prachtige hoekwoning hebben wij een dakkapel en een nokverhoging geplaatst. Dit realiseerde in een complete extra beloopbare verdieping met veel licht en ruimte erbij!

Dit is een typische Brouwer Dakkapellen klus. Van vergunningsaanvraag tot een werkvoorbereidingstekening en van het prefab monteren in onze professionele werkplaats tot het inhuren van de juiste kraan: hier is Brouwer Dakkapellen op z'n best! 

Wij ontzorgen de klant graag. Na het afvoeren van het afval en het opruimen van de zolder heeft ons team een tevreden klant achter gelaten. Benieuwd wat we bij uw woning kunnen realiseren? Bel Benno gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek! 


Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst nieuwe kozijnen en deuren in Apeldoorn

Geplaatst door op 21 juli 2020 17:21

APELDOORN - Onlangs was het Brouwer Dakkapellen team actief in Apeldoorn, bij een jaren 30-woning aan de Zutphensestraat. In deze woning waar we eerder ook al een dakkapel op hebben geplaatst hebben we nu 2 openslaande deuren naar de tuin en een extra raamkozijn richting de oprit gerealiseerd.

Ook dit project heeft Brouwer Dakkapellen succesvol uitgevoerd. Vanaf het inmeten van de kozijnen tot het leveren en plaatsen van het glas: wij hebben ook hier de klant van A tot Z ontzorgd. Met een speciale zaag werd de muur doorgezaagd. Na het openbreken van de muren heeft ons team de kozijnen geplaatst. En die pasten precies! Van meet- tot zaagwerk: het is bij ons in goede handen!

De klant hebben we achtergelaten met 2 tuindeuren en een extra raamkozijn, geheel uitgevoerd in hout en in stijl van de woning. Ook hier lieten we een tevreden klant achter met een hoop loopruimte en licht erbij! Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Bel Benno gerust eens op voor vrijblijvend advies!

Lees verder


2 dakkapellen geplaatst aan de Van Bosseware in Zwolle

Geplaatst door op 02 juli 2020 05:43

ZWOLLE - Aan de Van Bosseware in Zwolle was ons team onlangs actief. Hier hebben wij twee dakkapellen geplaatst, waardoor deze woning een stuk meer ruimte en licht heeft gekregen.

Beide dakkapellen zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken die zijn weggewerkt in de overstek van het dakkapel. Zo heb je optimaal comfort, verduistering, bescherming en koeling in je dakkapel! De dakkapellen zijn beide van binnen afgewerkt met 12,5 mm gipsplaten en netjes afgewerkt. 

Benieuwd wat voor dakkapellen we allemaal voor u kunnen maken? Bel gerust Benno eens en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij bieden! 

20200625_100618

Lees verder


Dakkapel geplaatst in Dronten

Geplaatst door op 10 juni 2020 07:03

DRONTEN - Afgelopen week was het Brouwer Dakkapellen team actief in Dronten, aan de Kleermakersgilde. Op deze woning hebben wij een kunststof dakkapel geplaatst en deze is helemaal in de stijl van de woning uitgevoerd.

U ziet het op de foto's, dit dakkapel past perfect bij deze woning. De stijlen in de kozijnen van het dakkapel komen perfect over met de rest van de woning en de kleur matcht 100%. U ziet het: wij maken graag een dakkapel op maat, naar uw wensen! 

De klant zal zelf de zolderverbouwing uitvoeren en er iets moois van maken! De vergunningaanvraag is wel door Brouwer Dakkapellen verzorgd en uiteraard hebben wij al het afval meegenomen. Nieuwsgierig welk dakkapel op uw dak past? Bel Benno en laat u vrijblijvend adviseren! 

20200609_110243

Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst kunststof kozijnen in woning Oldebroek

Geplaatst door op 08 juni 2020 13:54

OLDEBROEK - In Oldebroek heeft het Brouwer Dakkapellen team in de afgelopen week kunststof kozijnen geplaatst. Deze zijn in een nieuw gebouwde woning aan de Mheneweg Zuid geplaatst. Deze hele woning is voorzien van kunststof kozijnen.

De kozijnen zijn uitgevoerd in een zogenaamd blokprofiel met HVL-verbinding. We leggen het graag uit...;-) Een HVL verbinding is een houtlook-verbinding: deze kozijnen zijn amper te onderscheiden van echte houten kozijnen! Qua verbinding en qua structuur. 

Het glas in lood in de voordeur zit in het raam. Eigenlijk heeft deze deur 3-dubbel-glas: raam-glas in lood-raam. Op deze wijze is dit raam van buiten én van binnen schoon te maken: ideaal! De rest van de ruiten zijn voorzien van 2 roedes. Zo past het helemaal in stijl van de woning. Nieuwsgierig wat we bij u kunnen doen? Van inmeten tot leveren en plaatsen: ook daarvoor bent u bij Brouwer Dakkapellen aan het goede adres! 

Lees verder