Klantervaringen

2 dakkapellen geplaatst aan de Van Bosseware in Zwolle

Geplaatst door op 02 juli 2020 05:43

ZWOLLE - Aan de Van Bosseware in Zwolle was ons team onlangs actief. Hier hebben wij twee dakkapellen geplaatst, waardoor deze woning een stuk meer ruimte en licht heeft gekregen.

Beide dakkapellen zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken die zijn weggewerkt in de overstek van het dakkapel. Zo heb je optimaal comfort, verduistering, bescherming en koeling in je dakkapel! De dakkapellen zijn beide van binnen afgewerkt met 12,5 mm gipsplaten en netjes afgewerkt. 

Benieuwd wat voor dakkapellen we allemaal voor u kunnen maken? Bel gerust Benno eens en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij bieden! 

20200625_100618

Lees verder


Dakkapel geplaatst in Dronten

Geplaatst door op 10 juni 2020 07:03

DRONTEN - Afgelopen week was het Brouwer Dakkapellen team actief in Dronten, aan de Kleermakersgilde. Op deze woning hebben wij een kunststof dakkapel geplaatst en deze is helemaal in de stijl van de woning uitgevoerd.

U ziet het op de foto's, dit dakkapel past perfect bij deze woning. De stijlen in de kozijnen van het dakkapel komen perfect over met de rest van de woning en de kleur matcht 100%. U ziet het: wij maken graag een dakkapel op maat, naar uw wensen! 

De klant zal zelf de zolderverbouwing uitvoeren en er iets moois van maken! De vergunningaanvraag is wel door Brouwer Dakkapellen verzorgd en uiteraard hebben wij al het afval meegenomen. Nieuwsgierig welk dakkapel op uw dak past? Bel Benno en laat u vrijblijvend adviseren! 

20200609_110243

Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst kunststof kozijnen in woning Oldebroek

Geplaatst door op 08 juni 2020 13:54

OLDEBROEK - In Oldebroek heeft het Brouwer Dakkapellen team in de afgelopen week kunststof kozijnen geplaatst. Deze zijn in een nieuw gebouwde woning aan de Mheneweg Zuid geplaatst. Deze hele woning is voorzien van kunststof kozijnen.

De kozijnen zijn uitgevoerd in een zogenaamd blokprofiel met HVL-verbinding. We leggen het graag uit...;-) Een HVL verbinding is een houtlook-verbinding: deze kozijnen zijn amper te onderscheiden van echte houten kozijnen! Qua verbinding en qua structuur. 

Het glas in lood in de voordeur zit in het raam. Eigenlijk heeft deze deur 3-dubbel-glas: raam-glas in lood-raam. Op deze wijze is dit raam van buiten én van binnen schoon te maken: ideaal! De rest van de ruiten zijn voorzien van 2 roedes. Zo past het helemaal in stijl van de woning. Nieuwsgierig wat we bij u kunnen doen? Van inmeten tot leveren en plaatsen: ook daarvoor bent u bij Brouwer Dakkapellen aan het goede adres! 

Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst dakkapel aan de Dreessingel in Zwolle

Geplaatst door op 29 mei 2020 06:46

ZWOLLE - Aan de Dreessingel in Zwolle heeft het Brouwer Dakkapellen team deze week een prachtig dakkapel getimmerd.  

Dit antraciet dakkapel is geplaatst op een vrijstaande woning, helemaal in stijl van de woning. Het dakkapel is voorzien van 2 handbediende rolluiken en deze zijn uiteraard netjes weggewerkt in de overstek van het dakkapel. 

Daarnaast heeft ons team aan de binnenzijde ook de afwerking verzorgt. Eerst hebben we de tussenmuur dichtgezet en daarna verder afgetimmerd en afgewerkt met gips. Op deze wijze heeft de klant een prachtige ruime 2e verdieping met veel mogelijkheden! 

Geen zin in verhuizen? Extra slaapkamer nodig? Bel Brouwer Dakkapellen: wij adviseren u graag hoe er meer ruimte in uw huis gerealiseerd kan worden! 

WhatsApp Image 2020-05-28 at 11.51.261

Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst kunststof kozijnen

Geplaatst door op 07 mei 2020 05:03

Bij Brouwer Dakkapellen kunt u natuurlijk altijd terecht voor dakkapellen. Maar wij doen méér! Zo hebben wij een vaste leverancier van kwalitatief goede kunststof kozijnen: ook die kunnen we voor u plaatsen!

Voordelen van een kunststof kozijn:

  • Het is enorm duurzaam: (kan tot wel 50 jaar mee)
  • Weinig onderhoud
  • Warmte en geluid isolerend
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar (met houtnerf)
  • Milieuvriendelijk en recyclebaar

Onlangs hebben we nog 2 nieuwe kunststof kozijnen gemonteerd. 1 draaikiepraam en 1 vast glas. De kozijnen zijn helemaal in kleur van de woning gemaakt. Aan de binnenzijde heeft ons team de kozijnen afgewerkt met een plint.
Daarnaast zijn aan de buitenzijde 2 elektrische rolluiken geplaatst en die kunnen bediend worden met een  afstandsbediening.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons gerust en we adviseren u graag! 

20200417_135306

Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst 2 dakkapellen in Stadshagen

Geplaatst door op 20 april 2020 07:00

ZWOLLE - In de wijk Stadshagen in Zwolle aan het Twistvliedpad heeft ons team afgelopen week 2 dakkapellen geplaatst. Geheel in stijl van de woning is deze woning zowel aan de voor- als de achterzijde vergroot. 

Deze dakkapellen zijn allebei volledig van kunststof in de kleur antraciet bekleed. Daarnaast zijn de dakkapellen van buiten voorzien van elektrische rolluiken. 

Aan de binnenzijde is ons team ook goed bezig geweest. Hier hebben wij alles van binnen afgewerkt. Geïsoleerde wanden inclusief elektra zijn geplaatst. Bedrading voor lampen en spotjes, alles is door ons team aangelegd.

De tussenwanden zijn ook geplaatst, daardoor ontstaat er een mooie overloop. In de nok van het dak van deze woning was nog ruimte, daardoor ontstond er ruimte voor een vliering. Op deze wijze heeft de klant veel meer licht en een efficiënte indeling van de 2e verdieping! Nieuwsgierig wat ons team voor u kan doen? Bel ons eens en laat u verrassen! 

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Imkersweg in Wezep

Geplaatst door op 02 april 2020 07:00

WEZEP - in Wezep was ons team onlangs actief aan de Imkersweg. Hier hebben wij een dakkapel geplaatst en de binnenzijde volledig afgewerkt.

Deze antracietkleurige dakkapel past precies bij de stijl van de woning. De kleur van de kozijnen en bekleding, past helemaal in het plaatje. Dit dakkapel heeft ons team van binnen afgewerkt met gipsplaten en de tussenwand hebben wij dichtgezet met Ytong blokken. Zo ontstaan er 2 mooie en ruime kamers met veel lichtinval! Aan de buitenzijde is dit dakkapel voorzien van rolluiken.

Ook hier heeft Brouwer Dakkapellen uiteraard het afval meegenomen en de werkplek netjes achtergelaten. Weer een dakkapel afgeleverd! Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel gerust Benno of Bart en laat u informeren over de oneindige mogelijkheden! 

IMG-20200331-WA0014

Lees verder


Nokverlegging geplaatst aan de Begionastraat in Zwolle

Geplaatst door op 01 april 2020 07:43

ZWOLLE - Aan de Begoniastraat in Zwolle was het Brouwer Dakkapellen team onlangs actief. Hier hebben wij een prachtige nokverlegging op deze karakteristieke woning geplaatst. 

Deze nokverlegging is van A tot Z door Brouwer Dakkapellen geregeld. Vanaf de vergunningaanvraag tot en met de binnenafwerking en het monteren van de handbediende rolluiken. Alles is zoals u ziet op de foto helemaal prefab in onze professionele werkplaats gemaakt. Zo ondervind de klant zo min mogelijk hinder en kunnen wij veiliger en secuurder ons werk doen. 

De woning heeft nu een enorme hoeveelheid licht en ruimte erbij en we hebben een tevreden klant achtergelaten! Benieuwd wat we voor u kunnen doen? U ziet het: voor Brouwer Dakkapellen is uw vraag onze uitdaging! 

Bel Benno Huiskamp en vraag vrijblijvend uw offerte aan! 

WhatsApp Image 2020-03-27 at 11.01.07 (2)

Lees verder