Klantervaringen

Enorme nokverhoging geplaatst in Hooglanderveen

Geplaatst door op 22 oktober 2020 09:47

HOOGLANDERVEEN - Deze week was Brouwer Dakkapellen actief in Hooglanderveen. Hier hebben we een gigantische nokverhoging geplaatst op deze woning.

Vanaf de offerteaanvraag tot de planning en van de vergunningsaanvraag tot het binnenwerk, Brouwer Dakkapellen heeft dit project totaal verzorgd. 
Deze nokverhoging is prefab in onze werkplaats door ons team gemaakt. Zo konden we bij de klant efficiënt, veilig maar ook snel aan de slag. Dit geeft het minste overlast en de meeste veiligheid. 

Ons team heeft deze nokverhoging helemaal van binnen afgetimmerd en afgewerkt, inclusief een verdiepingsvloer in de nokverhoging, waar zaken opgeborgen kunnen worden. Op deze wijze heeft de klant veel ruimte en licht erbij. En dat in 1 dag. Bent u een klein beetje jaloers op deze klant? Geen probleem, wij helpen u ook graag;-) Bel gerust Brouwer Dakkapellen voor vrijblijvend advies! 

Lees verder


Dakkapel vervangen in Zwolle

Geplaatst door op 16 oktober 2020 06:23

ZWOLLE - Aan de Prins Alexanderstraat in Zwolle heeft ons team deze week een dakkapel vervangen. Het bestaande oude dakkapel is verwijderd. Dit dakkapel had veel onderhoud nodig en was nodig aan vervanging toe.

Hiervoor is een kunststof dakkapel teruggeplaatst. Onderhoudsarm en duurzamer dan het vorige dakkapel. Uiteraard is het nieuwe dakkapel wel in dezelfde stijl terug geplaatst. De prachtige stijl van de woning met onder andere roedes in alle kozijnen is ook doorgevoerd in de ramen van het nieuwe dakkapel.

Ons team heeft het dakkapel aan de binnenzijde netjes afgewerkt en het oude dakkapel en al het afval afgevoerd. Benieuwd wat we op uw woning kunnen realiseren? Bel ons en laat u vrijblijvend informeren over de oneindige mogelijkheden!

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Wulp in Raalte

Geplaatst door op 08 oktober 2020 05:28

RAALTE - Deze week heeft het Brouwer Dakkapellen team weer een mooie klus afgerond aan de Wulp in Raalte. Hier hebben wij een dakkapel geplaatst op deze hoekwoning.

Dit dakkapel is van alle gemakken voorzien. Zo is er een ventilatierooster gemonteerd in het vaste glas en zijn er verwijderbare insectenhorren geïnstalleerd in de draai/kriepdelen van het kunststof kozijn. Daarnaast zijn er elektrisch bedienbare rollluiken in de overstek van het dakkapel gemonteerd: gemak dient de mens;-)

Het hele dakkapel is voorzien van kunststof bekleding en goede isolatie. Uiteraard hebben we het afval afgevoerd en heeft ons team alles netjes achtergelaten Weer een huis wat groter gemaakt! Benieuwd wat we bij u thuis kunnen doen? Bel gerust Brouwer Dakkapellen en ontdek wat we op uw woning kunnen realiseren! 

IMG-20201006-WA0008

Lees verder


Dakkapel geplaatst in nieuwbouwwijk Olst

Geplaatst door op 28 september 2020 08:56

OLST - In Olst is op dit moment een nieuwbouwwijk in aanbouw. Aan de Koolmees in Olst bij 1 van deze woningen heeft ons team een dakkapel geplaatst op deze prachtige nieuwgebouwde woning.

Dit dakkapel op de voorzijde van de woning geplaatst. Daarvoor is in de meeste gevallen altijd een vergunningsaanvraag noodzakelijk. Ook dat heeft Brouwer Dakkapellen geregeld voor de klant. 

De binnenzijde van het dakkapel is door ons team netjes afgewerkt. Er zijn insecten horren aan de binnenzijde geplaatst en in het vast-glas gedeelte is een ventilatie rooster geplaatst: goede isolatie en ventilatie! Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Ontdek de mogelijkheden en laat u informeren! 

20200925_075830

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Krulmate in Zwolle

Geplaatst door op 25 september 2020 07:31

ZWOLLE - Deze week was het Brouwer Dakkapellen team actief in Zwolle. Een prachtige klus waarbij we een volledig afgewerkt dakkapel hebben geplaatst op deze woning.

Het dakkapel is helemaal prefab gemaakt in onze werkplaats aan de Telfordstraat in Zwolle. Daardoor geven wij zo min mogelijk overlast, kunnen we efficienter werken en krijgt de klant een beter dakkapel.

Dit dakkapel is voorzien van rolluiken en een ventilatierooster. Uiteraard zijn voor de draaikiepramen insectenhorren meegeleverd. De aannemer zal de verdere binnenafwerking voor zijn rekening nemen.

Benieuwd wat we bij u op het dak kunnen realiseren? Bel Benno eens en wie weet wordt uw huis ook groter!

 


IMG-20200924-WA0004

Lees verder


Brouwer Dakkapellen plaatst dakkapel in wijk Bergum in Zwolle

Geplaatst door op 25 augustus 2020 06:55

ZWOLLE - Onlangs was ons team actief in Zwolle, aan de Snelliuslaan in de wijk Bergum in Zwolle. Deze woning wordt in opdracht van de klant totaal verbouwd en opgeknapt. 

Dit dakkapel is voorzien van rolluiken die zijn afgewerkt in de overstek. Het dakkapel is geheel in stijl van de woning geplaatst. De verdere afwerking aan de binnenzijde neemt de aannemer voor zijn rekening. 

Brouwer Dakkapellen heeft ook dit dakkapel in 1 dag geplaatst. Dankzij een gedegen prefab voorbereiding en een professionele hijskraan stond hij er in een paar uur op. Nieuwsgierig geworden? Bel Benno eens. U zult versteld staan van de mogelijkheden! 

20200824_155128

Lees verder


Dakkapel geplaatst op het Goes van Naterpad in Stadshagen

Geplaatst door op 11 augustus 2020 07:31

ZWOLLE- onlangs was ons Brouwer Dakkapellen team actief in de wijk Stadshagen in Zwolle, aan het Goes van Naterspad.

Hier heeft ons team een dakkapel geplaatst en een complete zolderverbouwing uitgevoerd. Het dakkapel is geheel in stijl van de woning en prefab in onze werkplaats gemaakt. De zolderverbouwing hebben we na het plaatsen van het dakkapel gedaan. Ons team heeft hier wanden geplaatst met twee stalen deurkozijnen en een zolderverdiepin gerealiseerd dor middel van een vlizotrap. Nadat alles is afgetimmerd is het geheel gestuct en netjes afgeleverd.

Wilt u graag uw zolder verbouwen? Bij Brouwer bent u aan het goede adres! Bel ons voor een vrijblijvend advies! 

20200720_165625

Lees verder


Nokverlegging en dakkapel geplaatst in Loosdrecht

Geplaatst door op 24 juli 2020 06:39

LOOSDRECHT - In Loosdrecht was ons team afgelopen week actief. Op deze prachtige hoekwoning hebben wij een dakkapel en een nokverhoging geplaatst. Dit realiseerde in een complete extra beloopbare verdieping met veel licht en ruimte erbij!

Dit is een typische Brouwer Dakkapellen klus. Van vergunningsaanvraag tot een werkvoorbereidingstekening en van het prefab monteren in onze professionele werkplaats tot het inhuren van de juiste kraan: hier is Brouwer Dakkapellen op z'n best! 

Wij ontzorgen de klant graag. Na het afvoeren van het afval en het opruimen van de zolder heeft ons team een tevreden klant achter gelaten. Benieuwd wat we bij uw woning kunnen realiseren? Bel Benno gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek! 


Lees verder