Klantervaringen

Weer een dakkapel geplaatst in de AA-landen (Zwolle)

Geplaatst door op 16 juli 2018 10:52

ZWOLLE - Aan de AA-landen in Zwolle was Brouwer Dakkapellen vorige week weer actief. We hebben in deze wijk al diverse dakkapellen geplaatst. Onze klanten attenderen elkaar erop dat Brouwer Dakkapellen een betrouwbare partner is die kwaliteit en duurzaamheid hoog heeft staan. 

Aan de Oosterdiep in de AA-landen hebben we een dakkapel op het voordak geplaatst. Doordat het bestaande dak een flauwe hellingshoek heeft, wordt er door het plaatsen van een dakkapel enorm veel ruimte en licht gewonnen! 

Uiteraard hebben we ook dit dakkapel in 1 dag geplaatst en al het afval meegenomen. Weer een tevreden klant in Zwolle / AA-landen? Nieuwsgierig geworden? Bel ons eens! 


IMG-20180713-WA0003

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Apeldoornseweg in Hattem

Geplaatst door op 16 juli 2018 10:22

HATTEM - Aan de Apeldoornseweg in Hattem heeft Brouwer Dakkapellen vorige week een dakkapel geplaatst van 776 cm breed! Een mooi project, waarbij de klant een enorme hoeveelheid extra ruimte en licht tot zijn beschikking heeft.  

Het dakkapel is strak afgewerkt in de kleur antraciet en zonder overstek. Dit past mooi bij de stijl van de woning. Uiteraard is al het afval door Brouwer Dakkapellen afgevoerd en hebben we het dakkapel ook deze keer in 1 dag geplaatst. De klant zal zelf de binnenafwerking verder verzorgen. 

Ook behoefte aan meer licht en ruimte in uw woning? Heeft u er wel eens over nagedacht dat een dakkapel ook waardevermeerdering van uw huis oplevert? Bel Benno eens voor een vrijblijvende offerte!

IMG-20180709-WA0006

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Eelderdiep in Zwolle

Geplaatst door op 09 juli 2018 15:19

IMG-20180705-WA0004

ZWOLLE - Aan de Eelderdiep in Zwolle heeft Brouwer Dakkapellen vorige week een prachtig afgewerkt dakkapel geplaatst. Compleet met insectenhorren en rolluiken.

Dit dakkapel is compleet afgewerkt met elektrische rolluiken en insectenhorren. Van binnen is het dakkapel afgewerkt met 12,5 mm gipsplaat en de tussenwand tussen de 2 kamers is aangeheeld met Ytong blokken. 

Brouwer heeft ook dit dakkapel in 1 dag geplaatst, al het afval meegenomen en een tevreden klant achtergelaten. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons gerust!

Lees verder


Dakkapel geplaatst aan de Elbertstraat in Zwolle

Geplaatst door op 06 juli 2018 15:37

ZWOLLE - Aan de Elbertstraat in Zwolle was Brouwer Dakkapellen deze week actief. We blijven bezig! We hebben hier een prachtig prefab dakkapel geplaatst en afgewerkt.

Het dakkapel is voorzien van een zinken kraal, rolluiken en is geheel van binnen afgewerkt. Uiteraard is alles in 1 dag geplaatst. Benieuwd wat Brouwer Dakkapellen voor u kan doen? Benieuwd waarom klanten voor Brouwer Dakkapellen kiezen? Omdat we niet de allergoedkoopste zijn.

Daardoor kunnen we wel:
- De klant ontzorgen
- Maatwerk per klant
- Al het afval meenemen
- Vooraf een goed advies geven
- Alles zoveel mogelijk prefab bouwen
- In 1 dag geplaatst
- Voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen
- Veilig en gecertificeerd personeel

Kortom: wij leveren graag kwaliteit voor een betaalbare prijs. Lang nadat de prijs vergeten is, wordt de kwaliteit nog herinnerd. Vindt u dat ook belangrijk? Bel Benno Huiskamp eens voor een vrijblijvend advies. 

IMG-20180703-WA0005

Lees verder


2 dakkapellen geplaatst aan de Lijnbaan in Zwolle

Geplaatst door op 28 juni 2018 10:43

IMG-20180622-WA0008

ZWOLLE - Aan de Lijnbaan in Zwolle was Brouwer Dakkapellen in de afgelopen week actief. We hebben daar 2 dakkapellen geplaatst voor een aannemer. De dakkapellen zijn door onze vakmensen casco geplaatst.

De aannemer zelf zal de afwerking voor zijn rekening nemen en het project verder afronden. Brouwer Dakkapellen heeft zoals altijd wel de vergunning voor het plaatsen verzorgd, afval meegenomen en dat alles uiteraard in 1 dag geplaatst!

Deze woning is 2 prachtige creme dakkapellen rijker. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons gerust eens en u krijgt vrijblijvend advies!

Lees verder


Kunststof kozijnen geplaatst in Zwolle en Biddinghuizen

Geplaatst door op 11 juni 2018 11:50

ZWOLLE / BIDDINGHUIZEN - Brouwer Dakkapellen heeft de afgelopen week kunststof kozijnen geplaatst in Zwolle in Biddinghuizen.

Aan de Vivaldistraat in Zwolle zijn bij een woning de kozijnen op de eerste verdieping vernieuwd. De oude houten kozijnen zijn door de timmerlieden van Brouwer Dakkapellen verwijderd en nieuwe kunststof kozijnen met verdiept profiel ervoor terug geplaatst.

In Biddinghuizen is een garagedeur vervangen. De garagedeur is verwijderd en daarvoor in plaats is een kunststof kozijn met deur teruggeplaatst.  Op deze manier kan de garage in de toekomst ook voor andere doeleinden gebruikt gaan worden.

Ook advies nodig voor uw woning? Een dakkapel, nokverhoging of kunststof kozijn gewenst? Bel Benno gerust voor vrijblijvend advies! 


Lees verder


Dakkapel geplaatst in Bodegraven

Geplaatst door op 29 mei 2018 17:36

IMG-20180524-WA0003

BODEGRAVEN - Brouwer Dakkapellen was vorige week actief in Bodegraven aan de Wilgenoord. Eerst heeft Brouwer Dakkapellen het oude en kleinere dakkapel verwijderd. Vervolgens hebben onze vakmensen er een nieuw en groter dakkapel voor teruggeplaatst.

In het voordakvlak is het oude dakraam vervangen voor een nieuw tuimelvenster. De binnenafwerking van de prachtige kunststof dakkapel wordt door de klant zelf gedaan. Weer een tevreden klant!

Lees verder


Dakkapel aan de Dagpauwoog in Deventer geplaatst

Geplaatst door op 24 mei 2018 18:33

DEVENTER - Aan de Dagpauwoog in Deventer heeft Brouwer Dakkapellen deze week een prachtig antraciet kunststof dakkapel geplaatst. 

Dit prachtige dakkapel is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken die in de overstek zijn gemonteerd. Drie bestaande dakdoorvoeren heeft Brouwer Dakkapellen verwijderd. Deze waren niet meer functioneel. De dakpannen zijn vervolgens weer terug gelegd. 

Uiteraard heeft Brouwer Dakkapellen het oude dakraam en de rest van het afval afgevoerd. De klant heeft er weer een hoop licht en ruimte bij! 

Ook benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel eens vrijblijvend voor advies! 

20180522_134903

Lees verder