KWF

0001 (24)

Start- en Finishlocatie is bekend!

De start- en finishlocatie op 31 mei is bekend: Skeelerbaan de Wijhe Ruit in Oldebroek. (www.wijeruit.nl)

's Ochtends zullen we hier rond 6 uur starten na een bak koffie en eten. 's Avonds rond 6 uur hoopt het wielerteam terug te zijn en is iedereen van harte welkom om ze te 'ontvangen', inclusief een hapje en een drankje. De euro's die we hiermee ophalen zijn ook voor het goede doel!

Ons verzorgersteam is volledig bekend, zij hebben vandaag al voorwerk gedaan door de route en de rustpunten te verkennen. Johan Westerink is onder andere bij Gasterij & Catering de SchildHoeve in Drenthe geweest en heeft daar besproken dat we bij de Schildhoeve zullen rusten en een hapje eten. Zeer goede medewerking daar!

Er zullen 2 verzorgers met het team meerijden in een servicebus met extra wielen, enz. De andere 2 verzorgers zullen op de rustpunten zorgen voor catering.

U kunt ons nog steeds sponsoren en écht elke euro telt!

https://www.brouwerdakkapellen.nl/kwf

skeelerclub
image

Stand is € 6404,-
We zijn er nog niet...
Op naar de € 7000,-
 
Helpt u ook mee?

DONEER HIER

image

Fietsroute bekend!

De fietsroute is bekend! Het Brouwer Dakkapellen wielerteam gaat precies 300 kilometer fietsen op 31 mei. Bekijk hier de route! Geeft u ons ook een duwtje in de rug? Sponsor dan het KWF en help mee in de strijd tegen kanker!

https://acties.kwf.nl/fundraiser/brouwerdakkapellen

Route 1

     

Wielerploeg Brouwer Dakkapellen verlegt de grenzen voor KWF Kankerbestrijding

Afgelopen week is de wielerploeg uit de omgeving Zwolle van start te gaan om hun grenzen te verleggen. Deze 10-koppige wielerploeg wordt ondersteund door Brouwer Dakkapellen. En daarbij wordt het nuttige gecombineerd met het aangename: fietsen om levens te veranderen. Voor je medemens. Voor de mensen die niet kunnen fietsen. Mensen met kanker.

Startsein is gegeven!
We gaan in het voorjaar van 2019 300 kilometer op één dag fietsen en zijn daar nu al druk voor aan het trainen. De uitrusting, catering en overige verzorging wordt gesponsord door Brouwer Dakkapellen. De opbrengst? Die gaat naar KWF Kankerbestrijding.

KWF Kankerbestrijding
Aangezien meerdere mensen uit de Wielerploeg van Brouwer Dakkapellen wel iemand kent die kanker heeft is KWF de uitgelezen stichting om voor te fietsen! KWF is een stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving. De moeite waard dus!

Bekijk de route!

De fietsroute van het Wielerteam Brouwer Dakkapellen is bekend! Bekijk deze video en kijk hoe wij de 300 kilometer gaan halen. Aanmoedigen onderweg en ons binnenhalen bij de finish vinden wij gaaf! https://www.facebook.com/brouwerdakkapellen/videos/2224953261167087/

Ps. doneren kan ook nog steeds. 100% van uw gift gaat naar het KWF. Doneer ook! https://acties.kwf.nl/fundraiser/brouwerdakkapellen

image

Te gast bij LocoFM!

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM en wij zijn te gast!

Martinus van 'Hul en Benno Huiskamp van ons Brouwer Dakkapellen wielerteam schuiven dit keer aan. Martinus is hét lid van ons wierteam met de meeste kennis, kunde en ervaring, hij is wat dat betreft zeker onze deskundige en fietsleider. Benno is eigenaar van Brouwer Dakkapellen en fietst zelf ook mee!

Genoeg reden om te luisteren dus! (en te geven... elke euro telt!)

https://www.locourant.nl/nieuws/sport/23407-martinus-van-t-hul-en-benno-huiskamp-bij-sportief-zijn-zeker-weten

https://acties.kwf.nl/fundraiser/brouwerdakkapellen

locourant

De campagne is van start!

Informatiebijeenkomst benefietStocht t.b.v. KWF Kankerbestrijding

De voorbereidingen voor de fietstoertocht zijn in volle gang. Donderdag 31 januari is het hele team bijeengekomen voor de startup van dit evenement. Tijdens deze bijeenkomst is allereerst de achtergrond en bestaansreden van KWF Kankerbestrijding besproken. Wist u bijvoorbeeld dat 86% van alle inkomsten van KWF doelmatig worden besteed?


Vervolgens is een besluit genomen over de te fietsen route. Verder hebben wij tijdens deze bijeenkomst nagedacht over de dagindeling van dit evenement en is er gebrainstormd over praktische zaken rondom het fietsen zelf. Denk hierbij aan verzorgingsposten, voedingstips en hoe om te gaan met materiaalpech onderweg.


We kijken met zijn allen terug op een positieve en gezellige bijeenkomst.

Sponsoren

Heeft u een bedrijf en wilt u ons helpen? Ontdek hier hoe! 

KWF Kankerbestrijding actie fietsen

Onze mediaman van de week

0001 (16)

- Helpt u ons ook mee? - 

    Deel deze actie!

image

De andere fietsers van ons wielerteam

 • Wim van de Beek
Wim van Beek
 • Wichard van de Streek
wichard verhaal
 • Erwin Mulder
Erwin Mulder verhaal
 • Gerrit ten Hove
Gerrit ten Hove
 • Robert Tippe
0001 (14)
 • André Tichelaar
Andre fietser JPG
 • Bert-Jan Westerink
Bertjan verhaal
 • Albert van der Meer
Albert van der Meer verhaal
 • Tonny van Tongeren
Tonny verhaal
 • Bart Huiskamp
0001 (15)
 • Martinus van 't Hul
Martinus van 't Hul verhaal
 • Gerrit Kuijt
Verhaal gerrit kuijt
 • Benno Huiskamp
image
 • Johan Westerink
0001 (12)
 • Roelof Bovendorp
0001 (16)